hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on oktober 23rd, 2019 | by Sietske

0

We gaan vandaag herfstknutsels maken

Het is herfstvakantie en we gaan herfstknutsels maken. Dit keer maken we zelf een lampion van herfstbladeren. Daar heeft Isabelle wel zin in!

Herfstknutsels maken

We gaan herfstknutsels maken, dus op naar het bos!

Ik had het daar drukker verwacht maar op een paar wandelaars en hardlopers na waren wij de enige. Hoewel ik weet dat we er altijd weer enorm van genieten en de hond er de tijd van d’r leven heeft, moet ik me er toch altijd even toe aanzetten om te gaan. Het is natuurlijk veel makkelijker en sneller om in ons naastgelegen parkje blaadjes te gaan zoeken en met de hond te wandelen. Maar deze kans kon ik niet laten schieten. We gaan zoeken naar herfstbladeren en elfenbankjes bewonderen!

Na de lange wandeling is Isabelle meteen aan de slag gegaan met haar lampion. Zorgvuldig werden de blaadjes op het papier geplakt. Waarna we er een mooie lampion van maakten.  Heerlijk om haar zo te zien genieten van de simpele dingen!

herfstknutsels, herfst

Bekijk ook deze leuke kinderkleding voor de herfst >>

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑