hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken Floor goed geregeld, helemaal floor, kinderboek, meisjesboek

Published on augustus 30th, 2017 | by redactie

0

Kinderboeken TIP: Floor, goed geregeld

Als meisje vroeger vond ik het geweldig om te lezen en niets liever dan boeken over andere meisjes van mijn leeftijd. Heerlijk om te lezen dat de hoofdpersoon in het boek ook tegen dezelfde ‘probleempjes’ aanloopt die ieder kind heeft met ouders, school, vriendinnen, broertjes en zusjes en nog veel meer. Daarom vind ik het zo leuk dat mijn dochter (8jaar) de boeken van Floor verslindt en er is weer een nieuw meisjesboek uit: Helemaal Floor.

Helemaal Floor

Deze nieuwe dikke bundel ‘Floor, goed geregeld’, geschreven door Marjon Hoffman, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Eigentijds, wijs, grappig, ondeugend!

Floor koopt een grote zak snoep voor een jarige klasgenoot. Maar de zak dicht laten tot het partijtje is wel heel erg moeilijk… En wanneer Floors vader 24 eieren in een broedmachine stopt in de hoop daar twee legkippen aan over te houden, krijgen ze de verrassing van hun leven!

Regel 1: Alle kinderen mogen zelf regels maken

Dat vindt Floor. Ze vindt ook dat je iemand die jou een stom cadeau geeft, niet aardig hoeft te vinden. En dat grote mensen die zielige kinderen uitlachen ook op de gang moeten staan. Verder moet je het nooit vertrouwen als je ouders meteen ‘ja’ zeggen als je iets vraagt. En als iemand jou een geheim vertelt, moet diegene er natuurlijk wel bij zeggen dat het een geheim is!

Lees hier meer over Floor of doe de quiz en ontdek welk karakter uit de Floor-serie jij bent!

Bekijk en shop de Floor boeken oa bij:

Bol.com

Floor goed geregeld, helemaal floor, kinderboek, meisjesboek

LEES OOK:

Tags: , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑