Staartjes & Strikjes

13 september 2018

Ik kan me de ochtend rituelen van vroeger nog wel herinneren. Als jongste dochter in een gezin met drie meiden met allemaal lang haar leek het voor schooltijd wel een kapsalon. “Mama, vandaag wil ik een staart opzij, nee ik wil toch een vlecht, ik wil m’n haar los maar wel met een speldje”. Klinkt dat herkenbaar? Dan wil je deze online winkel vol leuke haaraccessoires vast niet missen! Staartjes en Strikjes maakt haar nog leuker!

Staartjes en strikjes

Of je nu houdt van haarbloemen, speelse strikjes, pareltjes of glittersteentjes… bij Staartjes en Strikjes vind je werkelijk waar alles voor kleine en grote meisjes. En niet alleen in een ruime keuze van soorten, ook het aanbod van kleuren is voor ieder wat wils.

Unieke haaraccessoires

De ruime collectie bestaat uit haarspeldjes, diverse haarbandjes, haarlokspeldjes om handig even een lok vast te zetten, strikken, diverse elastieken met knoopjes, elastiekjes, diademen in alle kleuren van de regenboog, haarbloemen, decoratieve curlies voor in je vlecht en een selectie oorbellen en ringen in de categorie sieraden.

De leukste meisjesknipjes

Alle items die je op Staartjes & Strikjes kunt vinden zijn uniek. Een groot deel van de producten die je in de webshop kunt vinden zijn handgemaakt en met veel aandacht en liefde vervaardigd. De collectie wordt telkens vernieuwd dus het loont om regelmatig de website te bezoeken.

Kortom, Staartjes en Strikjes biedt enorm veel keuze op het gebied van haaraccessoires. Laat maar snel aan je langharige dochter zien en kies samen je favorieten uit. Mijn oog is al gevallen op de hippe leren strikjes waarbij goud, zilver en camel bruin zo in mijn persoonlijke collectie mogen. En ook de bandelastiekjes in net even wat kleuren die je niet snel in de winkel tegen komt zoals fel koraal, leger groen en zilver grijs maken me maar wat blij.

Meer over meisjes beauty >>

staartjes en strikjes, meisjesknipjes, meisjes haaraccessoires, meisjes haarspeld

staartjes en strikjes, meisjesknipjes, meisjes haaraccessoires, meisjes haarspeld, meisjes haarband, haarband met strik

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

feestelijke haarknipjes, Hairjewelz By Elle, meisjesknipjes

Feestelijk haar met Hairjewelz By Elle

Voor het eerst dit jaar zouden wij een weekendje weg gaan tijdens de kerstdagen. Gezien de omstandigheden die we allemaal...
haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love

No bad hair days met Lobster Love

Als meisjes vader of moeder wil je maar al te graag laten zien wat je onder je vleugels hebt. Meisjes...
haaraccessoires meisjes, haaraccessoires, meisjesknipjes, haar accessoires voor meisjes, haarspeldjes meisje

Time to sparkle!

Je houdt er van of je houdt er niet van. Grote kans dat je meisje er wel van houdt, mocht jij...