Feestelijk haar met Hairjewelz By Elle

26 december 2021

Voor het eerst dit jaar zouden wij een weekendje weg gaan tijdens de kerstdagen. Gezien de omstandigheden die we allemaal inmiddels wel kennen zijn we deze dagen alsnog thuis. Natuurlijk werden we meteen bij onze families uitgenodigd voor de kerstdiners. Maar helemaal voorbereid waren we daar niet echt op.

Feestelijke haarknipjes en meer

Gelukkig hebben de meiden pas een heel gaaf pakket kleding gekregen voor de blog dus die outfits zitten wel snor en iets moois in de haren maken is ook niet zo’n probleem maar toch is het altijd net wat leuker als daar ook iets feestelijks in kan. Alsof het zo moest zijn kregen we van Hairjewelz By Elle een super gaaf pakket met onwijs mooie haarspelden en haarbandjes.

feestelijke haarknipjes, Hairjewelz By Elle, meisjesknipjes

Onze meiden waren helemaal blij met deze te mooie haaraccessoires voorzien van glitter, gave kleurtjes en toffe prints. Kunnen ze toch nog geheel in stijl met deze dagen aan het kerstdiner schuiven. Het leuke is dat deze spelden ook voor de volwassen dames nog erg leuk zijn, dus de kans dat ik er af en toe eentje in zal pikken is groot.

feestelijke haarknipjes, Hairjewelz By Elle, meisjesknipjes

De speldjes zijn er in verschillende varianten te bestellen, je hebt van de alligator klemmen die je makkelijk in je haar vast klemt of van die clickclack speldjes. Schuifspeldjes om mooi tussen een creatie weg te steken of de originele haarspeld met mooie stenen. Van de originele haarspeld en de alligator klemmen hebben je een grote en kleine variant. Super handig voor mensen met zowel dik als dun haar.

Naast speldjes vind je er ook allerlei kleurrijke froezels en diverse varianten haarbanden en haarsjaals. Kortom voor elke gelegenheid wel iets speciaals te vinden voor in je haar. Nu met kerst is er bijvoorbeeld een speciale X-mas collectie boordevol glitters, echt super gaaf!

Zoek je ook nog iets voor bij je feest outfit, neem dan snel een kijkje op de website. En buiten de feestdagen om kun je deze gave haaraccessoires natuurlijk gewoon lekker blijven dragen.

Liefs Kim

feestelijke haarknipjes, Hairjewelz By Elle, meisjesknipjes, Hairjewelz

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love

No bad hair days met Lobster Love

Als meisjes vader of moeder wil je maar al te graag laten zien wat je onder je vleugels hebt. Meisjes...
haaraccessoires meisjes, haaraccessoires, meisjesknipjes, haar accessoires voor meisjes, haarspeldjes meisje

Time to sparkle!

Je houdt er van of je houdt er niet van. Grote kans dat je meisje er wel van houdt, mocht jij...
staartjes en strikjes, meisjesknipjes, meisjes haaraccessoires, meisjes haarspeld, meisjes haarband, haarband met strik

Staartjes & Strikjes

Ik kan me de ochtend rituelen van vroeger nog wel herinneren. Als jongste dochter in een gezin met drie meiden...