hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle Haar invlechten, meisjes kapsels

Published on juni 3rd, 2014 | by redactie

0

Haar invlechten hoe doe je dat?

Haar invlechten is niet moeilijk als je het eenmaal doorhebt hoe het werkt. En dat is nou vaak het probleem.

Trendy haarkapsels

Schuine invlecht. De naam verklapt het al een beetje we gaan je laten zien hoe je een schuine invlecht kan maken. Het is eigenlijk hetzelfde als een normale invlecht ook weleens Franse invlecht genoemd. Alleen dan vlecht je hem schuin in op je hoofd huid. Het mooie aan deze vlecht is dat de vlecht mooi op elkaar overloopt. Voor deze vlecht hem je minimaal schouder lengte haar nodig. Anders komt de vlecht niet mooi uit mocht je deze vlecht toch willen en is je haar tekort, dan kan je altijd clip extensions er door heen vlechten.

Losse vlecht. Deze losse vlecht is iets anders dan een normale vlecht. De strengen woorden er als het waren een klein beetje naar buiten uit getrokken zodat de lossen vlecht mooie blaadjes krijgt. Dit kapsel is speciaal voor half lang tot lang haar omdat de strengen er een stukje uitvallen word de vlecht wel iets korter maar wel een stuk mooier. We zijn helemaal weg van deze losse vlecht het heeft een aparte uitstraling een beetje middeleeuws kun je het ook wel noemen. Daarom is de losse vlecht mooi te combineren met bijvoorbeeld een rozenkrans, bloemen of iets anders wat je in gedachte hebt.

Zeemeermin vlecht je kent ze wel uit tekenfilms vrouwen met een lange vin. We verdiepen ons steeds meer in verschillende vlecht creaties elke keer kom je wel wat nieuws tegen. Dit keer wel iets heel speciaals een zeemeermin vlecht een mooie fantasierijke vlecht die je op verschillende manieren kan toepassen. Om een mooie zeemeermin vlecht in het haar te maken is het belangerijk dat je half  tot lang haar hebt zo komt de zeemeermin vlecht het mooiste uit.

haarinvlechten.com, haar invlechten, haar invlechten hoe doe je dat

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑