hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle gepersonaliseerde mondkapjes voor kinderen, mondkapje met fotoprint, mondkapje, twinning mondkapjes

Published on mei 14th, 2020 | by redactie

0

Veilig en goed voorbereid naar buiten

Wat fijn dat we allemaal weer iets meer bewegingsvrijheid krijgen en onze dagelijkse activiteiten buiten de deur ook weer een beetje meer kunnen oppakken. Het is al erg fijn dat de kinderen weer naar de basisschool gaan. Natuurlijk wel volgens de richtlijnen van de RIVM. Dus netjes afstand houden, handen wassen en niezen en hoesten in de elleboogholten. Reis je met het openbaar vervoer? Dan is het dragen van een mondkapje verplicht. En eerlijk gezegd denk ik, dat straks iedereen met een mondkapje loopt en niet alleen tijdens het reizen met het openbaar vervoer.

Gepersonaliseerde mondkapjes voor kinderen en volwassenen

Samen kunnen we ervoor zorgen dat er geen nieuwe uitbraak van het coronavirus zal komen. Stoffen mondkapjes zullen hierbij  een grote rol gaan spelen.

Als we er dan toch eentje gaan dragen, dan doen we dat liever in stijl met leuke, gepersonaliseerde mondkapjes voor kinderen en volwassenen, toch? En hoe leuk is het om samen met je dochter te twinnen? 

gepersonaliseerde mondkapjes voor kinderen, mondkapje met fotoprint, grappige mond kapjes, mondkapje kind.

Leuke kinder mondkapjes

Wanneer je mondkapjes wilt bestellen moet je goed letten op de afmetingen. De mondkapjes voor volwassenen zijn anders van formaat dan de kinder mondkapjes. Bij Tadaaz kun je deze mondkapjes online bestellen voor het hele gezin. Handig, want zo heb je alvast voor iedereen een mondkapje! 

Wasbare mondkapjes

Deze her te gebruiken mondkapjes kun je na elk gebruik op 60°C wassen. En om het dragen van zo’n mondkapje een stuk leuker te maken, kun je het mondmasker zelfs helemaal personaliseren naar wens. Voeg een leuke tekst, quote of foto toe en maak er iets origineels en persoonlijks van. Zo weet ook iedereen binnen het gezin welk mondkapje van hem of haar is.

De mondmaskers zijn aan de binnenkant gemaakt van katoen en aan de buitenkant van polyester, voor optimaal draagcomfort. Ze bestaan bovendien uit twee lagen, waartussen je een filter kan plaatsen voor nog meer bescherming. 

TIP

Denk er wel aan om het mondkapje ook te vervangen na elke 4 of 8 uur, of eerder wanneer deze al vochtig of zichtbaar vuil is. Handig om er voor ieder gezinslid minimaal 2 te bestellen, zodat je altijd een reserve hebt!

mondkapje voor kinderen, grappig mondkapje voor kind, kinder mondkapjes

Laat jij jouw kind een mondkapje dragen?

Op dit moment ben je alleen verplicht wanneer je met het openbaar vervoer reist om een mondkapje te dragen. Maar is het niet beter om buiten de deur altijd een mondkapje te dragen? 

Het dragen van een stoffen mondkapje kan helpen je te beschermen om op openbare plekken of plaatsen waar niet genoeg fysieke afstand kan worden gegarandeerd. In de landen om ons heen wordt het dragen van mondkapjes wel al aangeraden en ik ben voorstander.

Ik ga alvast een paar leuke, gepersonaliseerde mondkapjes bestellen en ik durf te wedden dat de kids het geweldig vinden om deze te dragen naar school. Misschien is het de nieuwste trend of is het straks heel gewoon om met je mondkapje op naar school of naar buiten te gaan.

In deze tijd kun je beter goed voorbereid zijn! Welk mondkapje van Tadaaz ga jij bestellen?

gepersonaliseerde mondkapjes, mondkapje met mond foto
mondkapje aap, grappige mondkapjes

Zie jij jezelf al lopen met dit mondkapje? 

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑