Filmtip! Ruby Kieuwmans; Tiener met tentakels + winactie

21 juni 2023

Deze zomer duikt DreamWorks Animation in de woelige wateren van de middelbare school met een hilarische, hartverwarmende komedie over een verlegen tiener die erachter komt dat ze tot een koninklijke familie van mythische krakens behoort. Wat haar diep in de zee te wachten staat is grootser dan ze ooit had durven dromen. Ruby Kieuwmans; Tiener met tentakels is een echte filmtip voor de meiden! En weet je….. Wij geven bioscoopkaartjes weg! Lees snel verder..

Bekijk hier alle nieuwste films

Ruby Kieuwmans; Tiener met tentakels

Ruby Kieuwmans / Ruby Gillman (Lana Condor, To All the Boys I’ve Loved Before-franchise) is een lieve, onhandige meid van 16. Ze doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar.

Ze is smoorverliefd op een skaterboy die ze bijles geeft in wiskunde, maar hij bewondert alleen haar wiskundeknobbel. En Ruby kan ook niet met de coole kinderen mee naar het strand, want haar overbezorgde supermoeder heeft haar verboden om het water in te gaan.


Als ze toch doet wat haar moeder verboden heeft, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolger te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is.

Het is de taak van de krakens om de wereldzeeën te beschermen tegen de ijdele, machtsbeluste zeemeerminnen, de eeuwige vijanden van de krakens. Dat levert wel meteen een probleem op. Het nieuwe, knappe, populaire meisje op school, Chelsea, is toevallig een zeemeermin. Ruby zal moeten accepteren wie ze is en het groots moeten aanpakken om haar geliefde school te beschermen.

Trailer…

Bekijk hier films voor jongens..

Winactie bioscoopkaartjes Ruby Kieuwmans

Wij geven 2x 2 bioscoopkaartjes weg. Om kans te maken vul je onderstaand formulier in. De winnaar word in dit artikel bekend gemaakt.

*** Winactie gesloten… Gerry Snitselaar en Nienke van Leeuwen winnen 2 kaartjes voor deze leuke film. Jullie zullen ze spoedig ontvangen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
KeyArt_QR_clean

Nieuwe afleveringen van We Baby Bears + winactie

Vandaag op 11 maart verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie We Baby Bears op Cartoon Network: De zoektocht naar...
Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...