hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips film first kiss, rituals first kiss lipgloss, rituals first kiss

Published on december 9th, 2018 | by Mi-choe

0

Rituals lanceert lipgloss voor de film First Kiss

De film First Kiss vertelt over Susan (Leontine Borsato) die samen met Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland) een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick runt. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland).

Bekijk de officiële trailer hier.

film first kiss, rituals first kiss lipgloss, rituals first kiss

Het verhaal…

Susan’s dochter, Roos, is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow “Give Roos a Kiss”, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk.

De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline De Bruijn: Goede tijden, slechte tijden) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen: Goede tijden, slechte tijden). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen.

Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt de hulp in van de knappe fotograaf Yannick, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd op hem en het gevoel is wederzijds.

Eind goed al goed?

Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…

De film draait vanaf nu in de bioscoop.

Samenwerking Rituals en film First Kiss

De samenwerking tussen Rituals en de film First Kiss was liefde op het eerste gezicht en het resultaat is om te zoenen! Om de première van en de samenwerking met deze film te vieren, is de First Kiss x Holi First Kiss lipgloss tijdelijk verkrijgbaar voor € 5,- . Let op: op vertoon van een geldig First Kiss-bioscoopkaartje in geselecteerde Rituals-winkels.

 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑