Fantasierijk spelen met Souza!

25 april 2017

Souza! is niet meer weg te denken in de Europese markt van kinderaccessoires en verkleedkleren. En wij snappen wel waarom! Souza is ontstaan in 1998 en opgericht door Angeliek. Met veel fantasie zorgt zij er met haar creatieve team voor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen. Met fleurige en kleurige accessoires en kleding toveren ze bij elk meisje een grote lach op het gezicht. Het achterliggende idee om met haar verkleedkleding fantasierijk kinderspel te stimuleren en bij te dragen aan het ontwikkelen van creativiteit, spreekt mij heel erg aan. Ik was dan ook erg blij dat we wat leuke spulletjes van Souza mochten testen!

Tipi tent test

De tipi tent wordt geleverd in een opbergtas, waardoor je direct weet dat dit ook gemakkelijk op te bergen valt. Ik weet niet hoe dat bij jullie thuis gaat, maar dit vind ik een erg fijn idee! Ik moest even goed kijken hoe ik de tent in elkaar moest zetten, maar als je dat doorhebt staat ‘ie binnen 5 minuten. Mij valt meteen op dat de stof erg stevig is en dus wel tegen een stootje kan (gemaakt van 100% katoen, dus ook wasbaar).

Zodra Lore de tent ziet, kruipt ze er direct in. En ook de dagen erna is ze regelmatig in de tent te vinden. Net als de knuffels, een stapel boeken, en ook het bakje tomaatjes moet mee. Zelfs opa wordt aan de hand meegenomen! Het ‘raampje’ is daarbij een leuke toevoeging, net als de ‘deur’ die je dicht kan doen met het klittenband. Ik ben er erg blij mee want ik weet nu al dat deze tipi-tent een echte hit is tijdens feestjes of een speelafspraak met vriendjes en vriendinnetjes. Ook voor buiten!

meisje test tipi tent souza

Verkleedaccessoires

Naast de tipi kregen we ook een schattig tasje, wat knipjes en een armbandje om te testen. En welk meisje doe je daar nou geen plezier mee? Een tasje is altijd leuk voor kleine meisjes, Lore kopieert alles wat ik doe, dus ze wil ook vaak m’n tas dragen. Nu heeft ze haar eigen, dus mama weer blij. Het tasje is erg stevig en heeft een wijde opening. Er dingetjes in en uit doen gaat dus gemakkelijk. De knipjes hebben een strikje én een ster en blijven goed zitten in haar gladde haar. De armbandjes zijn erg stevig en zijn een kekke toevoeging bij elk outfit!

meisje in tipi tent souza

meisje in tipi tent souza

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...