hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on augustus 26th, 2014 | by Colinda

0

Speelgoed, anders dan anders …

Speelgoed mag best een beetje uitdagend en origineel zijn, een beetje anders dan anders. Want spelen is ook een vorm van leren en ontdekken en zodra de kinderen naar school gaan zijn ze toe aan speelgoed wat een stapje verder gaat. Een fiets en step is bij alle kinderen wel bekend, maar probeer eens een Triker, echt iets voor stoere meiden die van buitenspelen en een beetje snelheid houden. Of speel eens een spelletje buiten met vriendinnen met extra grote kaarten of extra grote speelstenen, gegarandeerd succes bij de kinderen en ook eens anders dan anders.

Grote poppenhuizen collectie

De meeste meisjes willen graag een eigen droomhuis. Zo’n eentje met minstens 3 verdiepingen, een wenteltrap (of lift) en garage. Bij Emob4Toys hebben ze echt grote poppenhuizen, deze zijn zelfs nog groter dan de meeste kleine kinderen en zijn zo mooi! Ze hebben een heleboel verdiepingen compleet met meubeltjes, een echte keuken  met aanrecht en servies, een master-bedroom, één of twee badkamers, een studeerkamer en inloopkast. Sommige poppenhuizen zijn zo luxe uitgevoerd dat wanneer je op de knop drukt de wc een echt spoelgeluid maakt of de piano begint te spelen. Fantastisch speelgoed voor meisjes om uren mee te spelen en te fantaseren.

Houten poppenhuizen, kidkraft, emob4toys, houten speelgoed, girlslabel

Buitenspeelgoed, anders dan anders …

Sportieve meiden spelen graag buiten en lekker altijd actief bezig. Een trampoline is een absolute aanrader voor beweeglijke kinderen. Hier kunnen zij al hun energie kwijt. Maar nog veel leuker dan een trampoline is een eigen springkussen of luchtkasteel in de achtertuin. Deze kun je in de zomer opblazen met een speciale pomp en wanneer het seizoen voorbij is dan laat je hem leeglopen en berg je hem op. Wedden dat al je vriendjes en vriendinnetjes bij jou willen spelen?! Ook een speelhuisje in de tuin is ook een droom van veel kinderen. Hierin kunnen je complete rollenspelen spelen, lekker picknicken en uren theedrinken.

Bij Emob4toys.nl vind je duurzaam en modern speelgoed die je niet zomaar overal vind, zoals bijzondere houten keukentjes en winkeltjes, de gedetailleerde speeltafels of kaptafels en poppenhuizen en poppenmeubeltjes en heel veel meer. Het speelgoed is hier net iets leuker dan het speelgoed uit de gewone speelgoedwinkel. Verrijk de creativiteit van kinderen met het uitdagende speelgoed van Emob4toys.nl.  Klik hier en neem kijkje in de kleurrijke webshop van Emob4Toys en verbaas je over het originele assortiment groot speelgoed voor binnen en buiten!

Meisjesspeelgoed, stoer speelgoed voor meisjes, groot speelgoed, emob4toys, luchtkussens, springkussens

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑