hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog E&N, nieuw meisjeskledingmerk, Ellen ten hoog, naomi van As, sportieve meidenkleding, sportkleding meisjes

Published on januari 8th, 2021 | by Colinda

0

Nieuw Girlslabel: E&N by Ellen ten Hoog en Naomi van As

Nieuw meisjeskledingmerk E&N is het sportieve girlslabel van de hockeysterren Ellen ten Hoog en Naomi As. De collectie heeft girlpower en lef en is speciaal gericht op vrolijke meiden van 10 tot 18 jaar die van mode, sport en kleur houden.

E&N

Hoe leuk is het om samen met je beste vriendin een eigen kledinglijn te ontwerpen. Na jaren schetsen, kleuren vergelijken, stoffen voelen en passen is het dan eindelijk zover. De droom van Ellen en Naomi is vanaf vandaag werkelijkheid geworden. De lancering van hun eigen girlslabel: E&N.

E&N is een sportieve kledinglijn voor meiden met girlpower en lef. Voor vrolijke meisjes van 10 tot 18 jaar, die van mode, sport en kleur houden. 

Ellen en Naomi

De hockeymeiden Ellen en Naomi kennen elkaar al jaren door hun gezamenlijke hockeydroom: spelen in het Nederlands Hockeyteam. Hier hebben zij zoveel avonturen samen mogen beleven dat zij elkaar wel door dik en dun kennen. Hartsvriendinnen voor het leven.

E&N, nieuw meisjeskledingmerk, Ellen ten hoog, naomi van As, sportieve meidenkleding, sportkleding meisjes

Sportieve meidencollectie

Dagelijks liepen Ellen en Noami in trainingspakken en je kunt wel zeggen dat zij inmiddels experts zijn op het gebied van sportkleding en weten wat lekker zit, wat modieus en trendy is en wat jonge meiden willen. De stof moet comfortabel zijn en de look stoer.

In de meisjeskleding collectie van E&N is gekozen voor kwalitatief goede stoffen en een origineel panterprint design in combinatie met vrolijke kleuren. De kleding is gemaakt om in te sporten, om in naar school te gaan, om in te chillen of gewoonweg om in te TikTokken. 

Wedden dat jouw dochter dit nieuw meisjeskleding E&N helemaal fantastisch gaat vinden!

BEKIJK HIER DE COLLECTIE

Ellen ten Hoog en Naomi van As kledinglijn

LEES HIER:

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑