Deze dinosaurus rugzak is ook leuk voor meisjes!

2 juli 2020

Indy is 3 jaar, gek op jurkjes, roze, glitters, eenhoorns, prinsessen en dinosaurussen. Ja je leest het goed, dinosaurussen horen ook in haar rijtje van meest favoriete dingen op deze wereld thuis. Iets wat ik graag aanmoedig. Het is zo leuk om zo’n schattig klein meisje met een dino-knuffeltje te zien, laat staan met een dinosaurus rugzak.

Meer leuke meisjestassen >>

Dinosaurus rugzak voor meisjes

Je kan je dus wel voorstellen hoe blij ze is met deze tas! Toen ze hem uitpakte, gilde ze van plezier en blijdschap. Ze wilde hem meteen in gaan pakken en op haar rug meenemen. Helaas voor haar was het avond, dus moest ze nog even geduld houden tot de volgende dag.

De volgende ochtend stopte ze haar reserve kleertjes en haar knuffeltje er in en deed hem vol trots op haar rug. De hele weg naar het kinderdagverblijf heeft ze vol trots aan iedereen die we tegenkwamen verteld wat voor mooie, nieuwe tas ze had.

dinosaurus rugzak, zoocchini tas, kindertas, dino tas

Perfecte tas voor peuters en kleuters

Eerlijk is eerlijk, de tas is ook echt ontzettend leuk! En niet alleen leuk, maar ook van hele goede kwaliteit. Er zit een extra vak in de binnenkant, van een gaasstof gemaakt. Ook aan de zijkanten zitten extra vakken en er zit een voorvakje op. Aan de ritsjes zitten kleine botjes, een heel tof detail. Op de achterkant zit een label waarop je de naam van je kindje kan zetten.

dinosaurus rugzak, zoocchini tas, kindertas, dino tas

Naast deze toffe details is de rest van de dinosaurus rugzak ook heel gedetailleerd. Zo zit er aan de onderkant een staartje, op de bovenkant een paar ‘punten’ zoals sommige dinosaurussen die op hun kop hadden. Ook zitten er nog pootjes op en natuurlijk de snuit. Allemaal van zachte stof gemaakt, waardoor hij nog knuffelig is ook.

Deze kindertas is best groot, waardoor dit een hele geschikte schooltas is. Een broodtrommel, beker, extra setje kleren en eventueel ook nog gymschoenen passen er makkelijk in. Deze tas gaat over een half jaar, als Indy 4 is, dan ook zeker mee naar school!

Ik raad je trouwens aan om een kijkje te nemen op de site; kleinegiraf.nl. Ze verkopen hier allerlei hele gave spulletjes voor baby’s, peuters en kleuters. Denk bijvoorbeeld aan hele mooie nachtlampjes, bijtspeeltjes en speciale broekjes voor het zindelijk worden. Echt een aanrader!

Kleurrijke boekentassen voor naar school >>

dinosaurus rugzak, zoocchini tas, kindertas, dino tas

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

20220330_222942

Je kindje naar de basisschool? Bestel de gratis schoolbox!

Eindelijk mag je kindje naar de basisschool. De voorbereidingen zijn in volle gang en hij of zij kijkt er enorm...
unicorn schoolset, unicorn rugzak, unicorn rugtas, unicorn broodtrommel, unicorn drinkbeker

Unicorn schoolsetje voor de eerste dag naar de basisschool

Laatst schreef ik een blog over mijn jongste dochter die binnenkort naar de basisschool mag en dat we ons samen...
schooltas meisje, boekentas meisje, hippe schooltassen, hippe boekentassen, meisjestassen, Jeune premier tassen

Hippe boekentassen voor het nieuwe schooljaar

WoW, deze hippe schooltassen moet je gezien hebben. Geen saaie uni kleurige rugtas, maar een tas met een verhaal. Welk...