Je kindje naar de basisschool? Bestel de gratis schoolbox!

8 april 2022

Eindelijk mag je kindje naar de basisschool. De voorbereidingen zijn in volle gang en hij of zij kijkt er enorm naar uit. Stapje voor stapje kom je steeds dichter bij die grote dag maar hoe kun je je kindje er langzaam alvast op voorbereiden?

Alles begint natuurlijk met het uitkiezen van een coole rugzak waarin je dadelijk je fruit, drinken en lunch meeneemt. Er is ontzettend veel keus en je kunt je spulletjes zelfs laten personaliseren met je naam. Je hebt ook van die speciale stickertjes om je spullen mee te markeren zodat je weet welke van jou zijn. 

Oefen dagen op de nieuwe school

In de weken voorafgaand krijg je natuurlijk de mogelijkheid om te gaan ‘wennen’ op school. Meestal gebeurt dit met eerst wat halve dagen en dan een paar hele dagen. Zo maak je alvast kennis met je juf en je nieuwe klasgenootjes. Dan is het de bewuste dag al iets minder spannend.

Gymles

Op school krijgen ze dadelijk ook gymles, hiervoor kun je alvast samen op pad. Je hebt natuurlijk een mooie stoere gymtas nodig en een makkelijk zittend en zelf aan te trekken t-shirt en broekje. Wat je vooral niet moet vergeten zijn een paar gymschoentjes en de fijnste zijn met klittenband zodat ze niet met de veters in de knoop komen.

Gratis schoolbox

En als laatste besteld je natuurlijk de leuke schoolbox, ‘Mijn eerste schoolbox’. Deze kun je geheel gratis aanvragen en haal je op bij een dichtstbijzijnde Top1Toys afhaalpunt. In de goodiebox zitten allemaal leuke cadeautjes speciaal voor de startende kleuter. Iedere box is verschillend dus het kan zijn dat de inhoud anders is dan die van een vriendje of vriendinnetje.

Wij hebben hem toen ook besteld voor onze Vie en waren erg enthousiast over de schoolbox want er zaten heel veel leuke spulletjes in en nauwelijks reclame materiaal. Wat er bij ons toen in zat: een doosje strijkkralen, een zakje lego, een doosje met een magic stift en kleurplaatjes, een mini boter-kaas-en-eieren spelletje, een groeimeter met pawpatrol van veilig verkeer nederland, een squla doe-boek, een kleurplaat, kleurpotloodjes, een stickervel en een aftel kalender voor de eerste schooldag. Wil jij nou ook zo’n toffe schoolbox? Je besteld hem eenvoudig op www.mijnschoolbox.nl

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

unicorn schoolset, unicorn rugzak, unicorn rugtas, unicorn broodtrommel, unicorn drinkbeker

Unicorn schoolsetje voor de eerste dag naar de basisschool

Laatst schreef ik een blog over mijn jongste dochter die binnenkort naar de basisschool mag en dat we ons samen...
Mijn jongste kind gaat naar school, nieuwe fase voor mama

Mijn jongste kind gaat naar school – een nieuwe fase voor mama …

Bijna is het zover! Onze jongste dochter mag naar de grote school. Ze staat al maanden te springen en elke...
basisschool musthaves, backtoschool, schoolspullen, hippe schoolspullen, eef lillemor rugtas

Voor het eerst naar de basisschool: maak er een feestje van!

Misschien is het al bijna zover en mag je kindje ook naar de basisschool! Best spannend allemaal voor je kind, maar zeker ook voor jou als ouder, want er breekt toch een geheel nieuwe periode van jullie leven aan. Koop ter voorbereiding samen alvast wat nieuwe spulletjes voor de basisschool. Maar wat heeft je kind eigenlijk echt nodig op de basisschool?