De nieuwste bioscoopfilms

8 juni 2023

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Er draaien weer leuke kinderfilms in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Bekijk de leukste familiefilms en doe eventueel mee met onze winacties en WIN bioscoopkaartjes of andere leuke prijzen voor de nieuwste bioscoopfilms.

kinderfilms in de bioscoop

Winacties kinderfilms en meer

Regelmatig geven wij toffe prijzen weg zoals filmpakketten en/of bioscoop kaartjes. Op de link hieronder kun je direct naar de winacties en bekijken welke winacties er nog lopen. Je vind hier niet alleen de acties met bioscoopkaartjes maar ook andere toffe winacties.

De nieuwste bioscoopfilms

Wij zij altijd opzoek naar de nieuwste en leukste kinderfilms die in de bioscoop komen. Hieronder vind je een overzicht van welke films er maandelijks uitkomen in de bioscoop. Klik op de afbeelding om verdere informatie en trailers te bekijken van de desbetreffende film.

Oktober ’23


Films September ’23


Films Augustus ’23


Films Juli ’23


Films Juni ’23


Films Mei ’23


Films April ’23


Volg deze pagina voor de speelgoed winacties >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Vier 22 augustus ‘Dag van de tandenfee’ met
Maxi en haar ondeugende Tandenfee

Morgen (22 augustus) is het ‘Dag van de tandenfee’. Deze dag herinnert aan een oud ritueel: als een kind een...
winactie oçhill winnen win actie

Filmtip! The Jungle Bunch, World Tour + winactie

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle...
meidenfilm

Filmtip – Maxie en haar ondeugende tandenfee

In de hartverwarmende film Maxie en haar ondeugende Tandenfee volgen we Maxie die samen met haar moeder naar de grote...