De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

31 maart 2023

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen in compact formaat (zo’n 10 centimeter), die worden geleverd met een volledige outfit. De kledingstukken kunnen afzonderlijk worden uitgewisseld tussen de verschillende poppetjes en daardoor kunnen kinderen creatief aan de slag met het samenstellen van gevarieerde outfits voor hun favoriete personages.

Neem Na! Na! Na! Surprise nu overal mee naartoe met de nieuwe Mini Dolls om te verzamelen en Mini Backpacks vol speelplezier

Het is de allereerste keer dat de personages uit Na! Na! Na! Surprise in een mini-jasje zijn gestoken en dat zorgt er niet alleen voor dat ze gemakkelijk zijn mee te nemen, maar ook dat er meerdere poppetjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen in de splinternieuwe Mini Backpacks. Deze kleurrijke rugzakjes springen niet alleen van de buitenkant in het oog, maar onthullen ook een compleet nieuw speelgebied wanneer ze worden geopend. Ze zijn gebaseerd op de welbekende, grote 3-in-1 backpacks uit het Na! Na! Na! Surprise-assortiment.

Twaalf karakteristieke Mini Dolls

De nieuwe Mini Dolls verschillen qua formaat van hun grotere tegenhangers. Verwacht dezelfde rijke details in het gezicht, een levensechte haardos en op dieren geïnspireerde kledingstukken, maar nu in een vorm die makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Iedere pop heeft een hoofd dat kan worden gedraaid en beweegbare schouders en heupen, zodat kinderen zelf kunnen een pose kunnen kiezen die bij hun stijl past.

Open de Mini Backpack voor een verrassing

Net als de outfits van de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls zijn de Mini Backpacks geïnspireerd op knuffelbare dieren. De rugzakjes zijn gemaakt om op iedere locatie te spelen en moedigen samenspelen aan. Wanneer kinderen het rugzakje openmaken, transformeert de tas zich tot een leuke speelruimte voor de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls. Bovendien wordt iedere Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack geleverd met een bijpassende pop, inclusief een stralende outfit en schoenen die matchen met de rugtas.

Adviesprijs en beschikbaarheid

Zowel de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls als de Mini Backpacks zijn nu verkrijgbaar bij Bol.com. Een super leuke tip om als cadeau te geven.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20230917_095708

Mijn beste vriend – de BABY born Beer

BABY born, de Ferrari onder de babypoppen kunnen we wel zeggen. Wanneer je Googelt op babypop is BABY born één...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...