De Grinch, om alvast in de kerststemming te komen

27 november 2018

Ondanks dat Sinterklaas nog in het land is, mochten wij naar de première van De Grinch in Amsterdam. Een fijne familiefilm met een boos kijkend en toch aandoenlijk groen, harig beestje. De film is heel mooi gemaakt en je houdt er een goed gevoel aan over. De Grinch is van dezelfde makers als Verschrikkelijke Ikke en Minions, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Bekijk de trailer hier.

Bekijk hier leuke uittips voor het hele gezin >>

Grinch 2 winactie, de grinch winactie, kerstfilm, familiefilm, win bioscoopkaartjes

Het is nooit te vroeg om je te ergeren aan Kerstmis

Dat geldt trouwens niet voor mij, want ik vind de kerstperiode heerlijk. En na het zien van deze film was ik even vergeten dat we ons eerst nog moeten richten op pakjesavond.

Voor wie het verhaal nog niet kent. De Grinch is dus een groen ‘beestje’ dat buiten het dorp woont, bovenop een berg, samen met zijn hond. Hij heeft een hekel aan kerstmis, aan vrolijkheid, warmte en gezelligheid. Dit heeft uiteraard een reden. De Grinch wil het kerstfeest en alle kerstspulletjes stelen zodat niemand een fijne kerst zal hebben, net als hij. Maar natuurlijk heeft dit verhaal een happy end en ga je met een goed en warm gevoel naar buiten.

Grinch 2 winactie, de grinch winactie, kerstfilm, familiefilm, win bioscoopkaartjes

De première

Als een echte première was er in Pathe Arena ook een rode loper neergelegd. En zoals er ook bij hoort waren er (bekende) fotografen om de BN’ers vast te leggen. Voordat de film begon werd de stemmencast aan ons voorgesteld. Carlo Boszhard is De Grinch en dat doet hij echt bijzonder goed. Heel leuk. Ook was er een DJ met kindermuziek om op te dansen en was er voldoende lekkers om tijdens de film van te genieten.

de cast the grinch, Grinch 2 winactie, de grinch winactie, kerstfilm, familiefilm, win bioscoopkaartjes

Gezellige familiefilm

Wij hebben De Grinch in 3D gezien en de kinderen vonden dat prachtig. Ze zaten er helemaal in en het leek alsof de dingen naar hen toe kwamen. Het verhaal was goed te volgen voor onze kinderen van 4 en 6 jaar oud en er zitten geen enge scenes in, kortom een ideaal uitje voor het hele gezin. De film draait vanaf 28 november in de bioscoop.

Bekijk hier de première.

 

Grinch 2 winactie, de grinch winactie, kerstfilm, familiefilm, win bioscoopkaartjes

de cast the grinch, Grinch 2 winactie, de grinch winactie, kerstfilm, familiefilm, win bioscoopkaartjes

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
hopper en de hamster der duisternis, familiefilm 2022, bioscoopfilms 2022, kinderfilm bioscoop februari 2022, maart 2022, win bioscoopkaartjes, , bioscoop winactie

Nieuwe bioscoop films + WINACTIES

Gelukkig mogen we weer naar de bioscoop, maar wel met gepaste maatregelen uiteraard. Gelukkig maar want dat hebben we echt...
de efteling

Kids er op uit! – Het bekendste pretpark in Nederland

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...