Hallo Meneer de Uil! – De Fabeltjeskrant film

16 december 2018

Vandaag waren we bij de premiere van De Fabeltjeskrant Film. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Wij keken vroeger dagelijks naar de verhalen over het dierenbos. Het liedje ken ik nog steeds uit mijn hoofd, al is dat niet zo’n enorme prestatie, aangezien Robyn het na een paar keer herhalen ook kon onthouden.

Nog meer leuke uitjes voor het hele gezin >>

de fabeltjeskrant film, fabeltjeskrant de film, de grote dierenbos-spelen, meneer de uil, fabeltjeskrant,

Zoals we gewend zijn vertelt Meneer de Uil het verhaal. En alle bekende dieren van vroeger zijn weer terug. 50 jaar na de eerste uitzending beleven zij nu de avonturen op het grote, witte doek. Wat heel bijzonder is, is dat Juffrouw Ooievaar wordt ingesproken door Elsje Scherjon en zij doet dit al vanaf dag een. Dus kun je nagaan hoeveel afleveringen dat zijn. Verder spreken Georgina Verbaan en Richard Groenendijk meerdere stemmen in.

 

fabeltjeskrant de film, de grote dierenbos-spelen, meneer de uil, fabeltjeskrant,Ed en Willem bever hebben, op zijn zachtst gezegd, een Rotterdamse tongval en zorgen voor een komische noot in het verhaal. Leuk detail is dat Armin van Buuren de stem in heeft gesproken van een nieuw personage; DJ Wally. Die rol is hem op het lijf geschreven 😉 Er worden een paar verhalen verteld. De afwisseling is wel goed, zeker voor de wat jongere kindjes.

 

fabeltjeskrant de film, de grote dierenbos-spelen, meneer de uil, fabeltjeskrant,

Win 4 bioscoopkaarten voor De Fabeltjeskrant Film

De Fabeltjeskrant Film draait vanaf 19 december overal in de bioscoop. We zullen nog niet verklappen waar de verhalen over gaan. Maar ieders karakter is hetzelfde gebleven. Het is heel knap hoe de gezichtsuitdrukkingen van deze dieren echt heel goed tot uiting komen. Ik heb met verbazing zitten kijken.

Deze film is heerlijk voor groot en klein. De leuke grapjes voor volwassen, de fantastische stemmen en voor de kleintjes zijn het leuke verhalen. De verhalen hebben natuurlijk een happy end.

Wil jij binnenkort met je gezin naar de Fabeltjeskrant in de bioscoop? Dan ben ik wel benieuwd naar wie jouw favoriete dier is.

Laat het ons weten en misschien win jij de kaartjes wel.

De gelukkige winnaar is: Elin Hornstra. Van harte gefeliciteerd! Stuur je ons een mailtje met je adresgegevens? Dan krijgen jullie de bioscoopkaartjes thuisgestuurd: info@girlslabel.com

de fabeltjeskrantfilm, fabeltjeskrant de film, de grote dierenbos-spelen, meneer de uil, fabeltjeskrant,

Alle winacties van Girlslabel op een rij >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
35358_171673_st_sd-high

Filmtip! Mean Girls 2 + winactie!

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...