Cuddle Twist haarhanddoek

27 mei 2015

De “Cuddle Twist Pink Dot” van “Cuddledry” van  is een uitzonderlijk kwaliteit handdoek om het haar van kinderen op een snelle, leuke en gemakkelijke wijze te drogen. Het is gemaakt van “silky soft natural bamboe” dat het haar in een handomdraai (3 stappen) en op kindvriendelijke manier droogt. Erg handig na het baden, douchen en zwemmen. De sterk absorberende “bamboe towel” neemt 60% meer vocht op dan een katoenen handdoek en is zeer gemakkelijk in het gebruik. Je legt de handdoek op het hoofd (zorg dat al het haar eronder valt) en pak de punt vast om het vervolgens een aantal keer te twisten (draaien), je haalt de gehele toef omhoog en trekt het door het lusje, wat bovenop bevestigd zit, en voilà…”een kind kan de was doen!”

Cuddle Twist haarhanddoek

De Cuddle Twist is een heerlijk zachte haarhanddoek. De “Pink Dot” variant is voorzien van roze stipjes op de bies. De handdoek is te wassen op 40 graden in de wasmachine en wordt naderhand niet ruw of hard. Een absoluut kindvriendelijk product die doet wat hij beloofd!

Cuddle Twist, haarhanddoek, Smartmama

Snel drogen van lange haren

Vaak vinden kinderen haren grondig afdrogen niet zo’n heel fijne bezigheid. Zeker niet als het om lang en dik haar gaat zoals bij Robine. Als we teveel met de gewone handdoek door het haar van Robine woelen en wrijven ontstaan er veel klitten. We hebben mogen ervaren dat je bij  de “Cuddle Twist” het haar niet droog hoeft te wrijven om het “echt” droog te krijgen. We hebben de “Cuddle Twist” op het hoofd gelegd, ingedraaid, vast gemaakt en even lekker laten zitten.

Het is “helemaal niet zwaar op het hoofd” volgens de net schoon gebadderde Robine en “de handdoek is heerlijk zacht.” Het neemt ongelooflijk snel vocht op en blijft stevig zitten. We hebben ondertussen de tanden gepoetst en de pyama aan getrokken en daarna de handdoek verwijdert. Resultaat; een heerlijk aangedroogd koppie haar zonder knopen en klitten. En het leuke is, we hebben enorm gelachen met elkaar. Het was een zacht, gezellig en lachwekkend afdroog-ritueel.

Shop hier de handige haarhanddoek hier 

Cuddle Twist, haarhanddoek, Smartmama

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Leuke meisjes zomerjassen >>

Hippe meiden schoenen >>

Meer meisjeskleding >>

Badpakken en bikini’s voor meisjes >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

3 reizen die je met je bestie wilt maken! 

Een girlstrip is áltijd een goed idee, of het nu een dagje shoppen is of een maand rondtrekken in een...
dames-desktop_1

Hoe bescherm je je zonnebril op vakantie?

Ga je binnenkort met het vliegtuig naar de zon? Dan is je zonnebril waarschijnlijk één van de eerste dingen die...
chronisch ziek

Mijn leven sinds de diagnose

Sinds de diagnose ( colitis ulcerosa ) in feb ’21 is het elke 8 weken in en uit het ziekenhuis....