hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews

Published on december 20th, 2014 | by redactie

0

Chloe´s Magische Jurk

Chloe is een lief en fantasierijk meisje van 4 jaar (bekend van Telekids). Wanneer haar vriendjes komen spelen, loopt dat altijd uit op een verkleedpartijtje. Herken je dit bij je eigen dochter? Dan is de prinsessenjurk van Chloe’s Toverkast een echte musthave voor je kleine verkleedprinses. Het is verpakt in een gezellig doosje en zodra het doosjes open gaat, tovert je “little princess” gegarandeerd een grote glimlach op haar mond. Een glitterende roze jurk met tule komt tevoorschijn met bijpassende prinsessenhoed. Met deze betoverende prinsessenjurk beleeft je kleine prinsesje de avonturen uit Chloe’s magische wereld.

Elise was de gelukkige die deze geweldige ‘Toverkast Prinsessen Verkleedset’ mocht uitpakken en ja hoor…die glimlach was er! Van oor tot oor! :~) Al glunderend pakte ze de zuurstokroze jurk uit de doos en je raadt het al, “die wil ik nu aan mama!!!” Het is een one-size variant en geschikt in de leeftijd van ongeveer 3 tot 5 jaar. Zeer gemakkelijk aan en uit te krijgen. Het speelgoed valt onder de noemer; ‘educatief, creatief en fantasie’. Dat is zonder meer waar. Als een echte prinses loopt Elise rond te paraderen en roept; “mama nu ben ik een echte Chloe!!!” De jurk is gemaakt van zachte stof en is voorzien van glitters op de tule rok. Er zit een geweldig mooi embleem op de jurk met een afbeelding van Chloe. Elise is fan en helemaal happy met Chloe´s verkleedset.

Liefs van verkleedprinses Elise ⁄ Chloe

Chloe's Toverkast prinsessenjurk

foto (4)

 

 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑