Leuke december cadeautips voor peutermeisjes

4 november 2018

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om op pad te gaan voor de leukste cadeautjes voor sinterklaas. Persoonlijk vind ik het erg lastig om voor onze jongste dame iets te zoeken. Dit komt onder andere omdat ze in Oktober jarig is en dan natuurlijk al de nodige cadeautjes krijgt waardoor er voor 5 december alweer wat afvallen. Daarbij komt ook nog dat ze hier het derde meisje is en we dus al een arsenaal aan meidenspeelgoed hebben, maar om nou helemaal niks op de stapel te hebben liggen voor haar (ondanks dat ze er zelf nog geen snars van snapt) vind ik gewoon niet leuk. Dus ging ik op zoek naar cadeautips voor peutermeisjes, Vie is nog geen peuter maar ik ben wel klaar met de baby-achtige dingen.

cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, plantoys, houten make up set

Leuk knutselspeelgoed voor meisjes >>

Dus om een lang verhaal kort te maken ben ik gewoon dringend opzoek naar leuke cadeautjes voor kindjes vanaf 1 jaar. Inmiddels heb ik flink rond gespeurd op ‘mister google’ en kwam ik verschillende leuke webshops tegen waaronder De Gele Flamingo. Ik vond hier heel wat cadeautips voor peutermeisjes en ze maken zeker kans maken voor ons Sint en Pieten lijstje.

5 cadeautips voor peutermeisjes

Tip 1–>  Ze hebben super leuke (houten) puzzeltjes, en puzzeltjes heb je nooit genoeg! Ikzelf vond de’ puzzel parade van Done by Deer’ erg leuk.

cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, done by deer, houten puzzel

Tip 2 –> Waar ze hier thuis ook niet genoeg van krijgen is rond racen door de kamer. Met het ‘Banwood first go’ loopfietsje kan ook Vie mee scheuren.

cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, banwood, loopfiets

Tip 3 –> Omdat het toch meiden zijn en hier de poppenwagen nodig toe is aan vervanging keek ik even tussen de poppenspullen en wat een gave houten poppenwagen hebben ze te koop. Ik was meteen verliefd op de witte van ‘Ooh noo’! Helemaal in combinatie met het roze beddengoed setje ‘Blushing bloom ook van Ooh noo’.

ooh noo, houten poppenwagen, witte poppenwagen, de gele flamingo, cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes

Tip 4 –> En aangezien onze oudste dochter dacht dat het poppenbedje wel even als opstapje gebruikt kon worden en er dwars door heen zakte is ook deze aan vervanging toe. Het poppenbedje van ‘Smallstuff’ is echt een eyecatcher voor je poppenbaby.

de gele flamingo, cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, smallstuff-rosaline-doll-bed-black-de_gele_flamingo1_1024x1024

Tip 5 –> Hier gaan ook praktische dingen op de grote hoop zoals bijvoorbeeld een pyjama. Deze haal ik meestal bij de Hema maar zelfs op de website van ‘De Gele Flamingo’ hebben ze keuze in pyjama’s. En wat een kekke printjes, super leuk!

Ik vind het nog niet meevallen om een leuk lijstje op te stellen voor ons kleine dametje. Want sommige dingen zitten al snel aan een behoorlijke prijs en andere dingen hebben we al in een soort gelijke variant in de speelkamer staan.

Hebben jullie toevallig nog leuke tips met (budget) cadeautjes?

Kim

 

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...