Leuke december cadeautips voor peutermeisjes

4 november 2018

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om op pad te gaan voor de leukste cadeautjes voor sinterklaas. Persoonlijk vind ik het erg lastig om voor onze jongste dame iets te zoeken. Dit komt onder andere omdat ze in Oktober jarig is en dan natuurlijk al de nodige cadeautjes krijgt waardoor er voor 5 december alweer wat afvallen. Daarbij komt ook nog dat ze hier het derde meisje is en we dus al een arsenaal aan meidenspeelgoed hebben, maar om nou helemaal niks op de stapel te hebben liggen voor haar (ondanks dat ze er zelf nog geen snars van snapt) vind ik gewoon niet leuk. Dus ging ik op zoek naar cadeautips voor peutermeisjes, Vie is nog geen peuter maar ik ben wel klaar met de baby-achtige dingen.

cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, plantoys, houten make up set

Leuk knutselspeelgoed voor meisjes >>

Dus om een lang verhaal kort te maken ben ik gewoon dringend opzoek naar leuke cadeautjes voor kindjes vanaf 1 jaar. Inmiddels heb ik flink rond gespeurd op ‘mister google’ en kwam ik verschillende leuke webshops tegen waaronder De Gele Flamingo. Ik vond hier heel wat cadeautips voor peutermeisjes en ze maken zeker kans maken voor ons Sint en Pieten lijstje.

5 cadeautips voor peutermeisjes

Tip 1–>  Ze hebben super leuke (houten) puzzeltjes, en puzzeltjes heb je nooit genoeg! Ikzelf vond de’ puzzel parade van Done by Deer’ erg leuk.

cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, done by deer, houten puzzel

Tip 2 –> Waar ze hier thuis ook niet genoeg van krijgen is rond racen door de kamer. Met het ‘Banwood first go’ loopfietsje kan ook Vie mee scheuren.

cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, banwood, loopfiets

Tip 3 –> Omdat het toch meiden zijn en hier de poppenwagen nodig toe is aan vervanging keek ik even tussen de poppenspullen en wat een gave houten poppenwagen hebben ze te koop. Ik was meteen verliefd op de witte van ‘Ooh noo’! Helemaal in combinatie met het roze beddengoed setje ‘Blushing bloom ook van Ooh noo’.

ooh noo, houten poppenwagen, witte poppenwagen, de gele flamingo, cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes

Tip 4 –> En aangezien onze oudste dochter dacht dat het poppenbedje wel even als opstapje gebruikt kon worden en er dwars door heen zakte is ook deze aan vervanging toe. Het poppenbedje van ‘Smallstuff’ is echt een eyecatcher voor je poppenbaby.

de gele flamingo, cadeautips voor peutermeisjes, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, smallstuff-rosaline-doll-bed-black-de_gele_flamingo1_1024x1024

Tip 5 –> Hier gaan ook praktische dingen op de grote hoop zoals bijvoorbeeld een pyjama. Deze haal ik meestal bij de Hema maar zelfs op de website van ‘De Gele Flamingo’ hebben ze keuze in pyjama’s. En wat een kekke printjes, super leuk!

Ik vind het nog niet meevallen om een leuk lijstje op te stellen voor ons kleine dametje. Want sommige dingen zitten al snel aan een behoorlijke prijs en andere dingen hebben we al in een soort gelijke variant in de speelkamer staan.

Hebben jullie toevallig nog leuke tips met (budget) cadeautjes?

Kim

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bnosy_bnosygirls_y2085831_919sweetfloral_winter_2022_zdetail1

Onze favoriete jurkjes: Staat jouw favo dress er ook tussen?

Noem je meisjeskleding, dan noem je meisjesjurkjes. Jurken blijven een favoriet kledingstuk van veel kleine en grote meisjes. En bijna...
vero moda girl

Vero Moda; Kinderkleding voor meisjes

VERO MODA is welbekend in de wereldwijde fashionscene en nu is het tijd voor een volgende stap, met het ontwerpen...
badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...