De droom van ieder paardenmeisje…

20 december 2021

Mijn dochter is een echt paardenmeisje! Iedere zaterdag breng ik haar naar de manege voor haar paardrijles. Hoe jong ze ook is, ze heeft altijd al gezegd dat ze een eigen paard wil. Maarja, dan moet je daar wel het geld en de wei voor hebben natuurlijk 🙂 Maar ik durf te wedden dat ik haar met dit mooie cadeau echt enorm veel plezier ga doen, want dit is de droom van ieder paardenmeisje; een van deze leuke by Astrup stokpaarden met accessoires! Lees verder en doe mee met onze winactie!

Een eigen paard

Als mijn meisje dan tóch een eigen paard wil.. wie ben ik om nee te zeggen? Ze krijgt van mij een eigen paard cadeau!

by astrup, stokpaarden, stokpaardjes, paardenmeisje, cadeau paardenmeisje, speelgoed paarden

Het merk by ASTRUP® heeft de schattigste stokpaardjes ontworpen voor alle kinderen die van paarden houden. Ze zijn levensecht en door de lange manen kun je het paard stylen en een unieke look geven. Het is het perfecte cadeau voor elk paardenmeisje. Je hebt ze in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs, blond en gestippeld. Maar ik denk dat mijn meisje de kleur niet uitmaakt 🙂

Leuke accessoires voor de stokpaardjes

En weet je wat zo leuk is? Bij al deze leuke speelgoed paarden hebben ze ook diverse accessoires zodat je kleine paardenmeisje hier uren mee kan spelen!

Voor je stokpaardjes heb je natuurlijk een eigen stal nodig, en het liefst met kruiwagen en mestboy set voor het verschonen van de stal. En hoe leuk is het om over een eigen hindernis baan te mogen springen samen met jouw paardje. Je kindje is hier uren druk mee, en ondertussen beweegt ze ook nog eens lekker! Je kunt kiezen uit de kasteel hindernis, gras hindernis, en je kunt zelfs springen door vuur (gelukkig dat het maar een spel is 😉 . Of kies je liever voor het ringsteken? Verzin je eigen regels of maak een echt toernooi samen met je vriendjes en vriendinnetjes. 

by astrup, stokpaarden, stokpaardjes, paardenmeisje, cadeau paardenmeisje, speelgoed paarden

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

feest kinderfeest kadootjes meisjes

Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden...
dagboek meisje

Can you keep a secret?

Knutselen, briefjes schrijven, stickers plakken, armbandjes maken. Mijn dochters kunnen zich uren vermaken aan de keukentafel met allerlei knutsel activiteiten....
Surprise Monopoly

Surprise, Surprise… L.O.L. Surprise Monopoly

Heel lang geleden haalde mijn moeder haar Monopoly uit de kast. Het was al een oud spel, ze had gekregen...