Yellow is the new black!

8 mei 2017

Terwijl deze mama gek is op zwart, gaat dochterlief Lize liever voor geel. Dit gele jurkje van B.Nosy vindt ze dan dus ook geweldig. Dus wat zeg je dan als ze met haar grote blauwe ogen heel lief vraagt “Mam, mag ik deze, ik vind ‘m zo mooooooi”?  En ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik dit Bnosy jurkje stiekem ook wel heel erg leuk vind.

NOG MEER LEUKE MEISJES JURKJES

Gele jurkje met pauwen print

Het stoere gele jurkje heeft op de voorzijde een grote afbeelding van een zwarte pauw, maar de veren bestaan uit roze, blauwe en gouden pailletten. Dit geeft de jurk een speciaal effect en wat extra glans. Als Lize het jurkje aan heeft, zie ik dat de achterzijde een all-over print heeft van pauwveren. Superleuk deze combinatie!

Bnosy jurkje

En als Lize op een zonnige, warme dag het gele jurkje aanheeft, ziet ze me kijken: “Tja mam, jij altijd met je zwart! Geel is hip!” Gelijk heeft ze. Vooral het speelse, maar stoere karakter én het hoge comfort (in a fashionable way for kids) van de B.Nosy collecties, maakt dat hun kleding niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun ouders heel geliefd is.

Bnosy heeft een perfecte pasvorm

Lize is 1.20 meter en draagt op de foto maat 122-128. Het jurkje heeft een goede lengte en een perfecte pasvorm door het rekbare jersey katoen. Daardoor is ´ie lekker zacht en van goede, stevige kwaliteit. Erg leuk om te combineren met een spijkerjack  en roze of blauwe legging tijdens de wat koudere dagen.

Thanx B.Nosy voor dit leuke, gele jurkje! Wie weet komt er ooit nog iets geels in mijn eigen kast te hangen 😉

Is dit sportieve pauwen jurkje echt iets voor jouw dochter? 

SHOP HIER ONLINE

b.nosy jurkje

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

De perfecte winter outfit in 2023 ziet er zo uit

Hey fashionista’s! Zoals je wel voelt aan de temperaturen is de winter 2023 weldra in het land. Dat betekent dat...
quapi meisjeskleding

Quapi – Hey knapperd!

Tja nu denk je natuurlijk, hoeze ‘Hey knapperd’! Nou dat zullen we je even uitleggen.. Quapi is afgeleid van het...
cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...