hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on mei 8th, 2017 | by redactie

0

Yellow is the new black!

Terwijl deze mama gek is op zwart, gaat dochterlief Lize liever voor geel. Dit jurkje van B.Nosy vindt ze dan dus ook geweldig. Dus wat zeg je dan als ze met haar grote blauwe ogen heel lief vraagt “Mam, mag ik deze, ik vind ‘m zo mooooooi”?  En ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik dit jurkje stiekem ook wel heel erg leuk vind.

Het stoere gele jurkje heeft op de voorzijde een grote afbeelding van een zwarte pauw, maar de veren bestaan uit roze, blauwe en gouden pailletten. Dit geeft de jurk een speciaal effect en wat extra glans. Als Lize het jurkje aan heeft, zie ik dat de achterzijde een all-over print heeft van pauwveren. Superleuk deze combinatie!

Perfecte pasvorm

Lize is 1.20 meter en draagt op de foto maat 122-128. Het jurkje heeft een goede lengte en een perfecte pasvorm door het rekbare jersey katoen. Daardoor is ´ie lekker zacht en van goede, stevige kwaliteit. Erg leuk om te combineren met een spijkerjack  en roze of blauwe legging tijdens de wat koudere dagen.

En als Lize op een zonnige, warme dag het gele jurkje aanheeft, ziet ze me kijken: “Tja mam, jij altijd met je zwart! Geel is hip!” Gelijk heeft ze. Vooral het speelse, maar stoere karakter én het hoge comfort (in a fashionable way for kids) van de B.Nosy collecties, maakt dat hun kleding niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun ouders heel geliefd is.

Thanx B.Nosy voor dit leuke jurkje! Wie weet komt er ooit nog iets geels in mijn eigen kast te hangen 😉

Is dit sportieve pauwen jurkje echt iets voor jouw dochter? Shop dit jurkje van B.Nosy bij:

Kinderkleding.nl

b.nosy jurkje

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑