hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Win/Acties bioscoopkaartjes winnen, bioscoop winactie

Published on april 9th, 2019 | by redactie

0

Bioscoopkaartjes winnen

Wie houdt er niet van een uitje naar de bioscoop? Gezellig aan de popcorn of iets anders lekkers en even een rustmomentje. Naderhand lekker napraten over de film en we kunnen weer uitgerust verder. Er zijn zo veel leuke kinderfilms tegenwoordig dat wij graag een bioscoop winactie op touw zetten.

casper en emma, casper en emma film, casper en emma op jacht naar de schatCasper en Emma bioscoop winactie

Casper en Emma zijn weer terug met hun 7e film al weer. Wij geven 2 x 2 kaartjes weg. Wie is er groot Casper en Emma fan? Laat je gegevens achter en misschien kun jij in de mei vakantie lekker gratis naar de bioscoop.

Deze twee goede vrienden maken samen de allerleukste avonturen mee. De film is Nederlands gesproken, dus makkelijk te volgen voor de kids.

bioscoop winactie, marnie geheim agent, marnie film, animatie film, kinderfilm tips, kinderfilm, familiefilm

Gratis naar de bioscoop

Deze ambitieuze kat, genaamd Marnie, wil graag geheim agent worden. Marnie is een leuke animatiefilm voor het hele gezin. En daarom geven we 3 x 4 kaartjes weg. Doe mee met deze bioscooop winactie en ga gezellig met het hele gezin op pad.

bioscoop winactie, cats op zoek naar kattopia, cats animatiefilm, cats kinderfilm, kinderfilm tips

Bioscoop winactie voor de film Cats

Nog meer vrolijke dieren in de bioscoop. De avontuurlijke kat Raf gaat op reis en zijn vader maakt zich zorgen en reist achter zijn zoon aan. En dat is pas het begin van het avontuur. Deze film draait vanaf 18 april in de bioscopen. En wij geven 2 x 2 kaartjes weg. Doe je mee met deze bioscoop winactie? Wie neem je mee?

Win bioscoopkaartjes voor Wonder Park

wonderpark winactie, wonderpark film, wonderpark kaartjes, wonderpark bioscoop

Er blijven maar geweldige animatiefilms komen. En gelukkig zijn ze meestal geschikt voor het hele gezin. Zo ook Wonder Park.

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

Wat als het park waar je van droomde werkelijkheid wordt? Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. (Draait vanaf 17 april)

 

Doe mee met deze bioscoop winactie. Wij geven 3 x 2 kaartjes PLUS een Wonder Park drinkbeker weg. Vul het formulier in en check de winactie op Facebook en Instagram.

Gefeliciteerd! De winnaars zijn Karin de Waal-Erren, Dex Peters en Nicky de Bruin. Mailen jullie je adres naar info@girlslabel.com? Dan komen de kaartjes z.s.m. naar je toe!

 

Volg deze pagina voor de speelgoed winacties >>

Meisjeskleding winnen? Vul hier het formulier in en laat je gegevens achter.
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Tumble n Dry korting, meisjeskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermodeblog

  • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

  • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • meisjessneakers, meisjes laarzen, kortingscodes, Girlslabel, kinderschoenen, meisjesschoenen, shoesme schoenen, meisjessandalen

  • Aanraders!

  • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders