Nieuwe bioscoop films + WINACTIES

14 februari 2022

Gelukkig mogen we weer naar de bioscoop, maar wel met gepaste maatregelen uiteraard. Gelukkig maar want dat hebben we echt gemist! Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Doe mee met onze bioscoop winactie en maak kans op een prijzenpakket voor de leukste familiefilms.

Bioscoop winactie op Girlslabel

Hopper en de Hamster der Duisternis – 16 februari 2022

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

Trailer

Winactie

Jouw kids willen vast ook naar deze film. Bekijk samen bovenstaande trailer en vul onderstaand formulier in. Wie is jullie favoriete personage uit de film? Doe mee en maak kans op een van deze toffe prijzen bij Boyslabel en bij Girlslabel. Je mag bij allebei meedoen om meer kans te maken. We verloten in totaal 1x camera en 1x dopper drinkfles. De namen van de 2 winnaars staan 16 februari ’s avonds hier op Boyslabel & Girlslabel. Good Luck!

HOPPER CAMERA
HOPPER DOPPER DRINKFLES

De gelukkige winnaars zijn: Peter van de Hulst (camera) en Mama Mabel (drinkfles). Van harte gefeliciteerd! Stuur een mail naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm je prijs thuisgestuurd krijgt. Have fun!

Hopper en de hamster der duisternis

Sing 2; release 9 februari

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

sing 2, win bioscoopkaartjes, sing 2  winactie

Corona update

Gezien de ontwikkelingen rondom Corona en strengere maatregelen is de situatie bij de bioscopen onzeker geworden. Hierdoor is de release van de bioscoopfilm Sing 2 van 8 december verplaatst naar 9 februari 2022.

Winactie 2x kans

Was jij na het zien van Sing ook in de ban van al die liedjes en het mooie verhaal? Sing 2 is belooft nog leuker te zijn! Benieuwd? Doe mee met onze winactie en maak 2x kans op  2 vrijkaarten en een goodiepakket bestaande uit een glitterboekje, hoofdband, puzzel en shopper tas. 

De gelukkige winnaars zijn: @huisjeboompjeboys en Kim Langenberg, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie binnenkort naar deze super leuke bioscoopfilm kunnen (en de goodiebag ontvangen 🙂 . Have Fun!

sing2, familiefilm, familie bioscoopfilm, kinderfilm

(L to R) Chloë Grace Moretz as the voice of Wednesday Addams, Charlize Theron as the voice of Morticia Addams, Oscar Isaac as the voice of Gomez Addams, and Javon Walton as the voice of Pugsley Addams in THE ADDAMS FAMILY 2, directed by Greg Tiernan and Conrad Vernon, a Metro Goldwyn Mayer Pictures film. Credit: Metro Goldwyn Mayer Pictures © 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

The Adams Family op avontuur; release vanaf 6 oktober

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

WINACTIE 2x kans

Zijn jullie ook fan van The Adems Family en heb je de voorgaande films ook gezien? Of ben je juist heel nieuwsgierig naar deze ‘gekke’ family? Doe mee met onze winactie. Je maakt 2x kans op een goodie pakket inclusief 2 vrijkaarten. Vul onderstaand formulier in en laat weten wie jouw favoriete karakter is uit deze film. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel & Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.


De Grote Sinterklaasfilm; release vanaf 6 oktober

De gloednieuwe Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje draait vanaf 6 oktober in de Nederlandse bioscopen.

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje

Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen of niet? Met een flinke dosis humor wordt alles uit de kast getrokken om het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een spannend avontuur voor jong en oud!

Over de film

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021
De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021

Winactie (2×2 bioscoopkaartjes)

Wil jij ook graag naar deze De Grote Sinterklaasfilm? Doe dan mee met onze winactie en maak 2x kans op 2 vrijkaartjes. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij 2 bioscoopkaartjes wilt winnen voor deze bioscoopfilm. De namen van de 2  gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel & Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021

berend botje, familiefilm, bioscoopfilm, nieuwe bioscoop release september 2021, kinderfilm

Berend Botje release 29 september

Vanaf 29 september is in de Nederlandse bioscopen de nieuwe bioscoopfilm: Berend Botje te zien. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Thomas Acda als opa Botje, Klaas van Kruistum als vader Botje en de jongste Botje: de 11-jarige Doris Zuijderland die met deze rol haar speelfilmdebuut maakt. De drie generaties tellende schippersfamilie laten het bekende kinderliedje tot leven komen in de nieuwe Nederlandse familiefilm.

Dit is de eerste bioscoop film over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

berend botje, familiefilm, bioscoopfilm, nieuwe bioscoop release september 2021, kinderfilm

bioscoop winactie

WHITESTAR bioscoop winactie

De film Whitestar, met paardenliefhebber Britt Dekker, is vanaf vorig jaar oktober te zien geweest in de Nederlandse bioscopen. Just Entertainment presenteert samen met 2CFilm Whitestar On Demand én op DVD! Vanaf 18 februari is Whitestar On Demand en op DVD verkrijgbaar!

Het verhaal:

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt.

Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Niet gezien? Bekijk de trailer van Whitestar:

WINACTIE *gesloten*

Vul onderstaand formulier in en maak 3x kans op een Pathé Thuis code voor de film Whitestar. Laat weten waarom jij (of je kinderen) deze film wilt zien. De namen van de 3 winnaars staan 20 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

bioscoopkaartjes winnen, whitestar winactie, bioscoop winactie
ster

De Grote Slijmfilm

NewBe en Splendid Film brengen in samenwerking met Nickelodeon de nieuwe film uit: De Grote Slijmfilm. De  hoofdrol wordt vertolkt door Slime Queen Bibi, die bekend is als actrice en van haar vrolijke sketches en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube. Al jaren is slijm een begrip onder kinderen en via YouTube is een wereldwijde trend ontstaan waarbij kinderen zelf slijm maken. Dit is voor het eerst dat een Nederlandse bioscoopfilm inspeelt op de internationale slijmtrend. De avontuurlijke familiefilm staat in het teken van vriendschap, vrolijkheid, creativiteit en slijm, heel veel slijm!

de grote slijmfilm, bioscoopkaartjes winnen

In De Grote Slijmfilm zijn Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Naast de hoofdrol voor Bibi in deze bioscoopfilm zijn andere rollen in de film weggelegd voor Géza Weisz (Wiplala, Alleen Maar Nette Mensen), YouTube-ster Djamila (Misfit 2), Vincent Visser (Brugklas, GTST) en Sarah Nauta (Elvy’s Wereld: So Ibiza!). De winnares van de Jeugdjournaalwedstrijd 2019 Rómeycia Valentijn heeft met haar rol in de film haar allereerste acteerklus te pakken. Ook Ferdi Stofmeel (De Regels van Floor), Tina de Bruin (Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Edson de Graça, comedian en presentator van Willem Wever, de Belgische actrice Tine Embrechts, Belgische presentatrice Sarah Mouhamou en Nickelodeon-actrice Kate Bensdorp spelen in de film.

Bekijk de trailer hier:

Via het YouTube en Instagram-kanaal ​De Grote Slijmfilm​ is exclusief beeldmateriaal te vinden en kan iedereen op de hoogte blijven van de film. De Grote Slijmfilm draait vanaf woensdag 5 februari in de Nederlandse bioscopen, de Belgische bioscopen volgen later in februari.

Bioscoop winactie

Vul onderstaand formulier in en maak kans op 1×2 vrijkaartjes voor De Grote Slijmfilm. Laat weten waarom jij naar deze film wilt met de kinderen. De naam van de winnaar staat 5 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

de grote slijmfilm, bioscoopkaartjes winnen, bioscoop winactie

Volg deze pagina voor de speelgoed winacties >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

marnie geheim agent, marnie film, animatie film, kinderfilm tips, kinderfilm, familiefilm

Leuke kinderfilms voor de meivakantie

Twee weken schoolvakantie betekent genoeg tijd voor leuke dingen. Soms is het ook lekker om even te luieren en de...
animatiefilm winactie, missing link, bioscoopfilm missing link, animatiefilm

Naar de nieuwe animatiefilm Missing Link

Binnenkort kunnen we weer met het hele gezin naar de bioscoop. En dat wordt hier thuis altijd enthousiast ontvangen. Doe...
bioscoopfilm, gezinsfilm, familiefilm, nederlandse animatiefilm, nieuwe animatiefilm, klara en de gekke koeien,

9 tips van Klara om een echte ster te worden

Dit jaar begint de lente een weekje eerder. Want op 14 maart gaat ‘Klara en de gekke koeien’ in première...