hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips Win bioscoopkaartjes, big trip, boyslabel

Published on juni 20th, 2020 | by redactie

0

Bioscoop WINACTIE: De Piraten van Hiernaast

Gelukkig mogen we weer naar de bioscoop, maar wel met gepaste maatregelen uiteraard. Gelukkig maar want dat hebben we echt gemist! Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Doe mee met onze bioscoop winactie en WIN vrijkaartjes voor deze leuke familiefilm.

Bioscoop winactie op Girlslabel

Vanaf 1 juli is hij te zien in de Nederlandse bioscopen: De Piraten van Hiernaast.

De Piraten van Hiernaast

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.

De piraten van hiernaast , de piraten van hiernaast film, de piraten van hiernaast winactie

Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

Bekijk de trailer:

WINACTIE (2×4 bioscoopkaarten + boek)

Ook enthousiast geworden en wil je deze bioscoopfilm De Piraten van Hiernaast ook graag zien samen met de kinderen? Dat kan! Wij mogen 2×4 bioscoopkaartjes verloten met daarbij het gelijknamige boek. Hoe leuk is dat?! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit wilt winnen! De namen van de gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel.

WINACTIE: De Piraten van Hiernaast

Good Luck!

De piraten van hiernaast , de piraten van hiernaast film, de piraten van hiernaast winactie, bioscoop winactie

Meer bioscoopkaartjes winnen >>

big trip film Big Trip 3D

Ga mee op een wild avontuur! Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zou het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? Big Trip 3D is één vrolijke beestenboel voor jong en oud!

Bekijk de trailer hier:

WIN bioscoopkaartjes en een prijzenpakket (2x kans)

Big Trip 3D willen jij en je kids vast ook zien! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze 2×4 vrijkaarten wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

WIN vrijkaartjes voor Big Trip 3D (2x4)

Win bioscoopkaartjes, big trip, boyslabel

Win bioscoopkaartjes, big trip, boyslabel

Win bioscoopkaartjes, big trip, bioscoop winactie

Vriendschap moeten we vieren en vandaag de dag nog meer dan ooit. De vriendschap van een huisdier kan echte troost bieden in deze vervelende tijd en hierbij verwennen we ons huisdier het liefst tot op het bot (of beter gezegd: met een bot als je een hond hebt 😉 ). Dat een huisdier veel vreugde en gezelschap brengt weten wij dierenliefhebbers maar al te goed. Het is echt een lid van het gezin en een vriend voor het leven.

Trouble

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

De fim Trouble is nu ook verkrijgbaar op DVD

WINACTIE *gesloten*

Ben jij ook een echte dierenliefhebber en lijkt jou deze film ook geweldig? Laat ons weten waarom jij de DVD van Trouble wilt winnen door onderstaand formulier in te vullen. Wie weet kunnen jullie straks samen genieten van deze leuke animatiefilm. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

Winnaars hebben hun prijs ontvangen.

ster

bioscoop winactie

WHITESTAR 

De film Whitestar, met paardenliefhebber Britt Dekker, is vanaf vorig jaar oktober te zien geweest in de Nederlandse bioscopen. Just Entertainment presenteert samen met 2CFilm Whitestar On Demand én op DVD! Vanaf 18 februari is Whitestar On Demand en op DVD verkrijgbaar!

Het verhaal:

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Niet gezien? Bekijk de trailer van Whitestar:

WINACTIE *gesloten*

Vul onderstaand formulier in en maak 3x kans op een Pathé Thuis code voor de film Whitestar. Laat weten waarom jij (of je kinderen) deze film wilt zien. De namen van de 3 winnaars staan 20 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

bioscoopkaartjes winnen, whitestar winactie, bioscoop winactie

ster

Meisjeskleding winnen? Vul hier het formulier in en laat je gegevens achter.

Spike en de Magische Steen

Spike en de Magische Steen

Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Vajèn van den Bosch is te horen als egel Spike en Dorian Bindels is te horen als eekhoorn Tjum. Ook spreken Johnny Kraaijkamp, Murth Mossel, Hero Muller en Peggy Vrijens stemmen in voor de nieuwe animatiefilm Spike en de Magische Steen. Johnny Kraaijkamp spreekt heel toepasselijk de stem in van een kraai, die de dieren in het bos wijst op het bestaan van de magische watersteen. Murth Mossel is te horen als een beer en Hero Muller verleent zijn stem aan een oudere egel. Peggy Vrijens spreekt de stem in van een wolvin, die het heeft voorzien op de magische watersteen en er alles aan doet om het avontuur van Spike te saboteren.

Distributeur Independent Films brengt de animatiefilm Spike en de Magische Steen op 12 februari uit in de bioscoop.

Spike en de Magische Steen

WIN bioscoopkaartjes en een Spike knuffel *gesloten*

Vul onderstaand formulier in en maak 2x kans op 4 vrijkaartjes en een Spike knuffel voor de film Spike en de Magische Steen. Laat weten waarom jouw kids graag deze film zouden willen zien. De namen van de twee winnaars staan 15 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

ster

PRINSES EMMY

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

WINNEN: 2 bioscoopkaartjes en een doeboek *gesloten*

Vul onderstaand formulier in en maak kans op 2 vrijkaartjes voor de film Prinses Emmy en een super leuk doeboek (2x kans). Laat weten waarom jouw kids graag deze film zouden willen zien. De namen van de twee winnaars staan 6 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Prinses Emmy, bioscoopkaartjes winnen, prijzen winnen

ster

De Grote Slijmfilm

NewBe en Splendid Film brengen in samenwerking met Nickelodeon de nieuwe film uit: De Grote Slijmfilm. De  hoofdrol wordt vertolkt door Slime Queen Bibi, die bekend is als actrice en van haar vrolijke sketches en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube. Al jaren is slijm een begrip onder kinderen en via YouTube is een wereldwijde trend ontstaan waarbij kinderen zelf slijm maken. Dit is voor het eerst dat een Nederlandse bioscoopfilm inspeelt op de internationale slijmtrend. De avontuurlijke familiefilm staat in het teken van vriendschap, vrolijkheid, creativiteit en slijm, heel veel slijm!

de grote slijmfilm, bioscoopkaartjes winnen

In De Grote Slijmfilm zijn Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Naast de hoofdrol voor Bibi zijn andere rollen in de film weggelegd voor Géza Weisz (Wiplala, Alleen Maar Nette Mensen), YouTube-ster Djamila (Misfit 2), Vincent Visser (Brugklas, GTST) en Sarah Nauta (Elvy’s Wereld: So Ibiza!). De winnares van de Jeugdjournaalwedstrijd 2019 Rómeycia Valentijn heeft met haar rol in de film haar allereerste acteerklus te pakken. Ook Ferdi Stofmeel (De Regels van Floor), Tina de Bruin (Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Edson de Graça, comedian en presentator van Willem Wever, de Belgische actrice Tine Embrechts, Belgische presentatrice Sarah Mouhamou en Nickelodeon-actrice Kate Bensdorp spelen in de film.

Bekijk de trailer hier:

Via het YouTube en Instagram-kanaal ​De Grote Slijmfilm​ is exclusief beeldmateriaal te vinden en kan iedereen op de hoogte blijven van de film. De Grote Slijmfilm draait vanaf woensdag 5 februari in de Nederlandse bioscopen, de Belgische bioscopen volgen later in februari.

Hoe kun je winnen

Vul onderstaand formulier in en maak kans op 1×2 vrijkaartjes voor De Grote Slijmfilm. Laat weten waarom jij naar deze film wilt met de kinderen. De naam van de winnaar staat 5 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

de grote slijmfilm, bioscoopkaartjes winnen, bioscoop winactie

ster

Volg deze pagina voor de speelgoed winacties >>

Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kindermodeblog, kidsfashion, hippe kinderkleding, girlslabel, meisjeskleding shoppen, kinderkleding webshop, meisjeskleding, girlslabel, meisjesjurkjes, meisjes, kinderkleding styling, meisjesmode styling, meisjeskleding inspiratie, looxs, AAIKO,name it, retour jeans, vingino, nono, bnosy, kindermode voorjaar 2020, kindermode 2020, online magazine meisjes

 • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

 • voorjaars musthaves, zomermode, zomerkleding , zomerkleding meisjes, meisjes zomerkleding, nummertime, meisjesjurkjes, meisjesrokjes, hippe meidenkleding, kindermode 2020, meisjeskleding, girlslabel, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie, kinderkleding korting, kinderkleding winactie, meisjeskleding winactie, girlslabel, girlfashion

 • Aanraders!

  meisjesschoenen shoppen, kinderkleding webshop, meisjeskleding, meisjesschoenen, shoesme schoenen, hippe meidenschoenen, meisjeslaarzen, meisjessandalen, kindermode voorjaar 2020, kindermode 2020, online magazine meisjes

 • meisjeskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, meisjeskamer inspiraties, kinderkamerblog

 • speelgoed, meisjesspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

 • speelgoed, meisjesspeelgoed, meisjesdingen, girlsstuff, leuk voor meisjes, ballenbaden, ballenbadje, roze ballenbad, mega ballenbad

 • meisjesspeelgoed, alles voor meisjes, meisjes, meisjes 3 jaar, meisjes 4 jaar, meisjescadeau

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!