hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips de flummels, nieuwe bioscoopfilms 2021, nieuwe bioscoopfilms juli 2021, bioscoop winactie, de flummels winactie, leuke kinderfilms

Published on juli 4th, 2021 | by redactie

0

Nieuwe bioscoop films + WINACTIES

Gelukkig mogen we weer naar de bioscoop, maar wel met gepaste maatregelen uiteraard. Gelukkig maar want dat hebben we echt gemist! Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Doe mee met onze bioscoop winactie en maak kans op een prijzenpakket voor de leukste familiefilms.

Bioscoop winactie op Girlslabel

the boss baby family business, bioscoop release juli 2021, win bioscoopkaartjes

The Boss Baby: Family Business – release datum 21 juli

Op 21 juli 2021 komt het vervolg op de succesvolle familiefilm ‘The Boss Baby’ van DreamWorks Animation uit in de bioscoop, namelijk The Boss Baby: Family Business. Hier zijn de Templeton broers Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. De Nederlandse versie wordt o.a. ingesproken door Buddy Vedder en Guido Weijers.

Win bioscoopkaartje voor The Boss Baby

Hebben jullie The Boss Baby ook gezien? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij 2 vrijkaartjes wilt winnen voor The Boss Baby Family Business. De naam van de gelukkige winnaar staat 19 juli hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Nienke van Leeuwen, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm de 2 vrijkaartjes thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

the boss baby family business, bioscoop release juli 2021, win bioscoopkaartjes

De Flummels – release datum 7 juli

Vanaf 7 juli is de nieuwe animatiefilm DE FLUMMELS te zien in de bioscoop.

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden? 

Kijkwijzer: 6 jaar en ouder 

De Flummels WINACTIE *gesloten*

Deze film mag je niet missen! Doe mee met onze winactie en maak kans op een super leuk De Flummels prijzenpakket. 

In het prijzenpakket zit een;

  • De Flummels rugtas
  • De Flummels t-shirts
  • Puzzel

De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Fabienne de Groot, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgevels. Dan zorgen wij dat jij het De Flummels prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgt.

nieuwe bioscoopfilm, films juli 2021, kinderfilms juli 2021, bioscoopfilms 2021, de flummels, de flummels winactie, bioscoop winactie

croods 2, nieuwe bioscoopfilm, films juni 2021

Nieuwe bioscoop release: De Croods 2

Op 30 juni aanstaande zal de vrolijke familiefilm De Croods 2: Een nieuw begin gaan draaien in de bioscoop. Ga weer mee op een knotsgek avontuur met de prehistorische familie.

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods.

Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

WINACTIE (2x kans) *gesloten*

Ga weer mee op een knotsgek avontuur met de prehistorische familie. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij het prijzen pakket wilt winnen van De Croods 2: Een nieuw begin.

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin een:

  • Waterfles
  • Stickersheet
  • Rock painting kit
  • Fluffy sleutelhanger

De 2 gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Maddie Lynn Maarleveld en Miriam Gruijthuijsen, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie het Croods 2 prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgen.


Nu in de bioscoop: Pieter Konijn op de vlucht

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

WINACTIE 3x kans *gesloten*

Zijn jij en de kids ook gek van Pieter Konijn? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij het prijzen pakket wilt winnen van Pieter Konijn op de vlucht.

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin een worteletui, potloden en plaktatoos. De 3 gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De 3 gelukkige winnaars zijn: Noortje van Gompel, Cindy Jozephs en Yvonne Heinemans, van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie het Pieter Konijn prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgen. 

pieter konijn op de vlucht, nieuwe bioscoopfilm, pieter konijn op de vlucht winactie

bioscoop winactie

WHITESTAR bioscoop winactie

De film Whitestar, met paardenliefhebber Britt Dekker, is vanaf vorig jaar oktober te zien geweest in de Nederlandse bioscopen. Just Entertainment presenteert samen met 2CFilm Whitestar On Demand én op DVD! Vanaf 18 februari is Whitestar On Demand en op DVD verkrijgbaar!

Het verhaal:

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt.

Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Niet gezien? Bekijk de trailer van Whitestar:

WINACTIE *gesloten*

Vul onderstaand formulier in en maak 3x kans op een Pathé Thuis code voor de film Whitestar. Laat weten waarom jij (of je kinderen) deze film wilt zien. De namen van de 3 winnaars staan 20 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

bioscoopkaartjes winnen, whitestar winactie, bioscoop winactie
ster

De Grote Slijmfilm

NewBe en Splendid Film brengen in samenwerking met Nickelodeon de nieuwe film uit: De Grote Slijmfilm. De  hoofdrol wordt vertolkt door Slime Queen Bibi, die bekend is als actrice en van haar vrolijke sketches en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube. Al jaren is slijm een begrip onder kinderen en via YouTube is een wereldwijde trend ontstaan waarbij kinderen zelf slijm maken. Dit is voor het eerst dat een Nederlandse bioscoopfilm inspeelt op de internationale slijmtrend. De avontuurlijke familiefilm staat in het teken van vriendschap, vrolijkheid, creativiteit en slijm, heel veel slijm!

de grote slijmfilm, bioscoopkaartjes winnen

In De Grote Slijmfilm zijn Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Naast de hoofdrol voor Bibi zijn andere rollen in de film weggelegd voor Géza Weisz (Wiplala, Alleen Maar Nette Mensen), YouTube-ster Djamila (Misfit 2), Vincent Visser (Brugklas, GTST) en Sarah Nauta (Elvy’s Wereld: So Ibiza!). De winnares van de Jeugdjournaalwedstrijd 2019 Rómeycia Valentijn heeft met haar rol in de film haar allereerste acteerklus te pakken. Ook Ferdi Stofmeel (De Regels van Floor), Tina de Bruin (Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Edson de Graça, comedian en presentator van Willem Wever, de Belgische actrice Tine Embrechts, Belgische presentatrice Sarah Mouhamou en Nickelodeon-actrice Kate Bensdorp spelen in de film.

Bekijk de trailer hier:

Via het YouTube en Instagram-kanaal ​De Grote Slijmfilm​ is exclusief beeldmateriaal te vinden en kan iedereen op de hoogte blijven van de film. De Grote Slijmfilm draait vanaf woensdag 5 februari in de Nederlandse bioscopen, de Belgische bioscopen volgen later in februari.

Bioscoop winactie

Vul onderstaand formulier in en maak kans op 1×2 vrijkaartjes voor De Grote Slijmfilm. Laat weten waarom jij naar deze film wilt met de kinderen. De naam van de winnaar staat 5 februari hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

de grote slijmfilm, bioscoopkaartjes winnen, bioscoop winactie
ster

Volg deze pagina voor de speelgoed winacties >>


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑