hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on december 2nd, 2013 | by Colinda

0

Beados Mineez Ontwerpstudio

De creatieve meiden hebben met deze ‘Ontwerpstudio’ al hun Beados Mineez spulletjes binnen handbereik. De ‘Ontwerpstudio’ bevat bakjes waar de Beados Mineez kraaltjes per kleur in opgeborgen kunnen worden en een ruimte om de gemaakte creaties in te bewaren. De bijgeleverde Mineez Pen is handig om de kraaltjes op het werkblad te plaatsen. De meiden kunnen hun ‘Ontwerpstudio’ overal mee naartoe nemen, omdat hij eenvoudig ingeklapt kan worden, zodat ze overal kunnen knutselen.

BEados Mineez ontwerpstudio, Beados online kopen, Beados speelgoed

Beados Mineez ‘magische bolletjes’

De Beados Mineez zijn magische bolletjes waarmee je kleurrijke en grappige ontwerpen kunt maken. Plaats de bolletjes volgens het ontwerp op het speciale werkblad, sproei er water overheen en kijk, je kunstwerk neemt een vaste vorm aan! Ze plakken op magische wijze aan elkaar en je hebt geen warmte nodig! De Mineez Ontwerpstudio is de ultieme manier om je Mineez ontwerpen te maken en bevat 750 kralen, 20 oogkraaltjes, 3 sjablonen, 1 grote sjabloon, 1 middelgrote verstuiver, 2 tashangers, 1 sieradenstudio, 2 kralenladen en een instructieboekje.

Bekijk en shop de Beados Mineez Ontwerpstudio hier >>>

Beados Mineez Ontwerp Studio , Beados speelgoed, Beados kralen

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑