hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen Beados kralen, beados starterset

Published on november 21st, 2014 | by redactie

0

Beados ontwerpen met kralen

Met de Beados kralen maak je in een handomdraai de leukste en mooiste creaties van kleurrijke kralen die aan elkaar plakken met water. En vanaf nu kun jij je creaties tot leven brengen in jouw favoriete 3D wereld! Het nieuwe assortiment heeft diverse productinnovaties ondergaan en is rijk aan verschillende thema’s, achtergronden, nieuwe ontwerpen en zelfs handige houders om je kralenkunstwerk rechtop in te zetten. Van balletconcert tot spelende puppies, van theepotcafé tot tassenboetiek; kraal voor kraal kun jij je wereld vormgeven, zoals jij dat wilt!

Met Beados maken jonge kinderen zelfstandig of samen met vriendjes op een veilige manier leuke en levendig creaties met kraaltjes die aan elkaar plakken met water. Beados biedt een leuke manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier worden met Beados de fijnere motorische vaardigheden en driedimensionaal denken bij kinderen verder ontwikkeld. Bovendien stimuleert het de creativiteit. Beados zijn veilig in gebruik, omdat er alleen water aan te pas komt.

Kijk hier voor leuk tips en inspiratie wat je kunt doen met de Beados kralen.

beados kralen, beados startset

WIN de Beados starterset

Ben je een beginnende Beados creatieveling? Dan is deze Beados starterset wat voor jou! De set bevat onder andere een pen voor verwisselbare kleurencapsules, een waterspray, zes ontwerpen en de houders om je gemaakte creaties in te zetten. Zo heb je alle benodigdheden om gelijk aan de slag te gaan!

Is je dochter ook gek op knutselen, creëren en ontwerpen met kralen.  En is dit ook echt iets voor jouw dochter? Doe mee met onze winactie! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij de Beados starterset wilt winnen of like & share het bericht op de facebookpagina van Girlslabel. De namen van de winnaars staan dinsdag 2 december hier op Girlslabel. Succes!

De winactie is afgelopen.

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑