hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs Avonturen van een datende mama

Published on augustus 5th, 2018 | by redactie

0

Avonturen van een datende mama #7

Mijn naam is Celine, ik ben 40 jaar oud en sinds een jaar single mama. Ik vind het leuk om mijn avonturen als single en datende mama te delen. Al eerder heb je  hier op Girlslabel mijn verhalen kunnen lezen.

Lees het eerste avontuur van deze single mama >>

Lees het tweede avontuur >>

Avonturen van een datende mama

Na de vakantie begin ik weer met frisse moed op Tinder, er zal toch echt wel een leuke man voor mij zijn die èn een leuke kop met haar heeft, èn ook betrouwbaar is? Dan krijg ik een superlike, normaal kun je niet zien wie je wel of niet geliked heeft, maar bij een superlike zie je dat wel. Een paar leuke blauwe ogen kijken me vanaf de foto aan, en ik like hem terug, de match is gemaakt. Dirk-Jan uit Zwolle.

Eerst kletsen we op de chat van Tinder, maar al snel gaan we over op whatsapp, dat kletst toch makkelijker.

Het voelt goed en binnen dag kletsen we zelfs volop door de telefoon. We hebben veel dezelfde interesses en hij is dol op muziek. Hij blijkt drums, saxofoon, gitaar en keyboard te spelen. Ook zit hij in 2 muziekbandjes.

Eerste date …

De eerste date die we hebben moet hij helaas afzeggen omdat de oefenavond met de band uitloopt. Niks aan de hand, we spreken een paar dagen later af.

Op tijd in de middag, na zijn werk komt hij naar mij toe, we wonen helaas vrij ver bij elkaar vandaan. Het is gezellig en we kletsen uren. Als hij daarna weggaat, is er helaas geen kus gevallen en brutaal app ik hem dat hij dat best had mogen doen. Ik verwacht een klein beetje dat hij terugkomt om me toch te zoenen, hij is pas net 5 minuten weg, maar hij komt niet terug. Hij belt wel meteen op en zegt dat hij niet terug kan komen omdat hij wat muziekinstrumenten te koop heeft staan en er kopers komen die avond.

Daarna krijg ik een reeks aan de allerliefste appjes waarin staat hoe leuk ik ben, en dat hij ervoor wil gaan. En dat hij dit nog nooit eerder heeft meegemaakt, en aan niemand anders kan denken. Ik voel een heerlijke kriebel in mijn buik.

De rest van de avond is hij onbereikbaar.
En dan ga ik nadenken.
Eigenlijk is hij iedere avond onbereikbaar. Alleen overdag is hij te bereiken.
En ineens krijg ik een verkeerd gevoel in mijn buik.

Wie ís hij?

Ik bel mijn beste vriendin Claire op en ze komt de volgende dag naar me toe.

Ik krijg de hele morgen lieve appjes van hem terwijl we zoeken naar naar de man waar ik eigenlijk maar weinig van weet. Ik weet dat hij pas een jaar in Nederland is, en dat hij hiervoor in Dubai heeft gewoont, en daarvoor in Amerika, daar had hij en relatie met een Mexicaanse vrouw. Verder weet ik niks, geen achternaam, geen Facebook, niks.

Maar ik heb wel zijn voornaam en telefoonnummer, en daarmee kom ik na flink zoeken achter de naam van zijn bandje. Dat bandje blijkt wel Facebook te hebben. We zoeken het op en gaan de berichten door op de tijdlijn.

Dan ineens vallen Claire en mijn mond open…

‘We feliciteren Dirk-Jan en zijn vrouw Froukje met de geboorte van hun zoon’

Het bericht is geliked door een hoop mensen, waaronder Froukje zelf. Ik klik op haar naam en op haar profielfoto staat het gelukkige gezin.

En dan word ik ineens heel erg boos, verdrietig en teleurgesteld tegelijk.
Ik app hem en vraag wie Froukje is. Hij leest het wel maar stuurt niks terug. Dan bel ik hem op, maar hij neemt niet op. In de middag krijg ik hem wel te pakken maar hij liegt dat de lijn te slecht is.

Daarna app ik hem dat ik uitleg wil, maar helaas krijg ik die niet, het enige wat ik krijg is dat ik nu toch de waarheid al weet dus dat bellen geen zin meer heeft.
Ik blokkeer zijn nummer.

Ik ben even een dagje niet te genieten en dan ineens krijg ik een appje van een oude tindermatch. De steenrijke man met de Jaguar die ook al een vriendin bleek te hebben. En op dat moment breekt er iets in me, en kan het me niet meer schelen, alles wat mij is aangedaan heeft me bot gemaakt. Mannen zijn klootzakken en ik moet er maar mee leren leven. Ik denk even diep na en stuur hem een uitdagend berichtje terug…

Wordt vervolgd…

Lees meer blogs van gescheiden mama’s >>

Lees ook: Dag buurman… >>

Tags: , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑