Mam’s favourite: AVEDA

2 november 2016

Kennen jullie het Amerikaans ‘groene’ merk AVEDA? Het is een vrij exclusief cosmeticamerk met kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van haircare, skincare en make-up.

Aveda is geïnspireerd op een oude Indische, geneeskundige traditie die de energiecentra van je lichaam in balans brengt

Wat een grote pluspunt aan dit merk is, dat de AVEDA producten uit organische ingrediënten bestaat en worden geproduceerd met 100% windenergie. Zelfs de verpakking is milieuvriendelijk omdat het vervaardigd is uit het hoogst haalbare Post Consumer Recycled (PCR) materiaal.

En heel belangrijk: er word ook niet op dieren getest!

Aveda Brightening Correcting Creme

Wij hebben de Aveda Brightening Correcting Creme uitgetest en we kunnen concluderen dat deze crème goed intensief hydrateert. Er zit organische shea boter in en bevat ceramide 3 om de vochtbarriére van de huid te versterken. Op de verpakking staat dat verhelderende bestanddelen donkere vlekjes zichtbaar verminderen. De crème is geschikt voor elke huidtype van normale tot droge huid. Kortom een fijne crème met een mooie filosofie voor elke bewuste mama.

De producten zijn hier verkrijgbaar.

aveda-mams-favourite-mamalabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

je moeder in de watten leggen

Je moeder in de watten leggen? Dat doe je zo!

Je moeder in het zonnetje zetten, dat is natuurlijk hartstikke leuk om zo nu en dan eens te doen. Wil...
vegan fellas, fellas, vegan, duurzame nagellak, nagellak

Vegan gellak voor een betere wereld

Je ziet het steeds vaker voorbijkomen: merken die met hun producten steeds meer rekening houden met verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Op...
moeders strenger dan vaders, mama is streng

“Mama is altijd de strengste”

“Mama is altijd de strengste, van papa mogen we veel meer” hoor ik thuis regelmatig. Helaas geldt ook hier dat moeders...