hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mam's favourite

Published on november 2nd, 2016 | by redactie

0

Mam’s favourite: AVEDA

Kennen jullie het Amerikaans ‘groene’ merk AVEDA? Het is een vrij exclusief cosmeticamerk met kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van haircare, skincare en make-up.

Aveda is geïnspireerd op een oude Indische, geneeskundige traditie die de energiecentra van je lichaam in balans brengt

Wat een grote pluspunt aan dit merk is, dat de AVEDA producten uit organische ingrediënten bestaat en worden geproduceerd met 100% windenergie. Zelfs de verpakking is milieuvriendelijk omdat het vervaardigd is uit het hoogst haalbare Post Consumer Recycled (PCR) materiaal.

En heel belangrijk: er word ook niet op dieren getest!

Aveda Brightening Correcting Creme

Wij hebben de Aveda Brightening Correcting Creme uitgetest en we kunnen concluderen dat deze crème goed intensief hydrateert. Er zit organische shea boter in en bevat ceramide 3 om de vochtbarriére van de huid te versterken. Op de verpakking staat dat verhelderende bestanddelen donkere vlekjes zichtbaar verminderen. De crème is geschikt voor elke huidtype van normale tot droge huid. Kortom een fijne crème met een mooie filosofie voor elke bewuste mama.

De producten zijn hier verkrijgbaar.

aveda-mams-favourite-mamalabel

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑