hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Adverteren

 

Boyslabel is hét online blog magazine met de leukste tips en inspiratie, online shops en blogs voor ouders met jongens van 0-16 jaar. Voor ouders met meisjes is er Girlslabel, vol met tips en inspiratie, de leukste online shops en blogs voor ouders met meisjes van 0-16 jaar.

Nieuw is Babylabel. Hier richten wij ons op zwangeren, kersverse ouders met hun (eerste) baby en ouders met peuters. Hierdoor hebben wij een duidelijke doelgroep aan ons weten te binden en kun je op Boyslabel zeer gericht adverteren en zo de juiste doelgroep benaderen. Met onze online platforms Boyslabel en Girlslabel, onze nieuwsbriefleden en ons Social Media netwerk bereiken wij meer dan 300.000 gezinnen iedere maand.

Doelgroep:

De Boyslabel, Girlslabel en Babylabel bezoeker (voornamelijk vrouw, 23-52 jaar, zwanger of heeft 1 of meerdere kinderen) is een online shopper die graag op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste trends in mode, speelgoed, kinderkamers, alles omtrent zwangerschap en lifestyle producten voor haar kids en haarzelf. Ook is ze gek op tips, uitstapjes en evenementen voor het hele gezin.

Samenwerken met Boyslabel, Girlslabel en/of Babylabe? Wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw product, webshop en/of budget passen? Op basis van uw wensen maken wij een gratis en vrijblijvend marketingvoorstel. Bekijk onze Mediakit.

Promotiemogelijkheden

Door te adverteren op Boyslabel, Girlslabel en/of Babylabel bereikt u direct de juiste doelgroep. De mogelijkheden zijn oa;

  • bannering op homepage of andere pagina’s met specifieke categorie
  • advertorials
  • Blogartikel over uw product / merk
  • Collages (voorbeeld Get the Look)
  • winacties (voorbeeld winacties)
  • reviews (voorbeeld kinderrugzak, meisjeskleding reviews of uittips)
  • Facebook vermeldingen en winacties / giveaways (meer dan 16.000 volgers Boyslabel, meer dan 14.200 volgers Girlslabel en meer dan 6.200 volgers op Babylabel)
  • Instagram meer dan 4.500 volgers Boyslabel, meer dan 5.400 volgers Girlslabel en meer dan 4.700 volgers op Babylabel)

Contact

Mocht u interesse hebben om te adverteren op Boyslabel, Girlslabel en/of Babylabel? Dat kan! Wij horen graag wat uw wensen zijn of vraag onze tariefkaart op! Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@girlslabel.com en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Adverteren op Girlslabel

1


Back to Top ↑