Aan de knutsel met Kidsdinge

25 december 2017

De laatste maand van het jaar is bij ons thuis de leukste maand! We kunnen een lekkere frisse neus halen in het bos en als we geluk hebben sneeuwt het zelfs! Maar omdat het al vroeg donker is, vinden we het ook fijn om onszelf lekker binnen op te sluiten met een warme kop chocomel. En dan gaan we uiteraard aan de knutsel met mijn knutselmeisje. De kerstvakantie is daar natuurlijk uitermate geschikt voor! Kortom: het knutselseizoen is weer begonnen!

Aan de knutsel

We spotten een super leuke webshop met heel veel leuke knutsel speelgoed voor jouw dochter: Kidsdinge! Omdat er zoveel leuks in de shop staat, zetten we de leukste voor je op een rijtje:

  • Ken jij Krimpie dinkie van vroeger nog? Je kleurt iets op een folie, stopt het in de oven et foila, hij wordt veel kleiner en dikker. Die leuke dingetjes heeft Kidsdinge van Djeco, waar je een super leuke ketting mee maakt!
  • Een knutselmeisje kan nooit genoeg stickers hebben. In de shop staan zoveel leuke! Poesjes, paarden, gezichtjes, voor elk meisje zit er wel wat tussen.
  • Die bladeren die nog genoeg in het bos liggen, plak je in dit pocket Herbarium boek, zo verzamel je niet alleen blaadjes maar ook mooie momenten samen met je dochter.
  • En uiteraard is er veel aanbod voor meisjes die van tekenen en kleuren houden. Prachtige metallic stiften, tekensetjes waarmee je prinsessen leert tekenen en viltkleurplaten waarmee ze binnen de lijntjes leert te kleuren. En speciaal voor die kleine peuterhandjes staan deze leuke waskrijtjes in de shop, handig!
  • Mama wordt niet vergeten! Want jij knutselt zelf ook deze mooie bergkristallen of diamanten met een mal (die je dus keer op keer kunt gebruiken).

Nog meer inspiratie nodig? Ga dan snel naar Kidsdinge en knutselen maar!

 

Lees ook: Top 5 meisjesfeestjes >>

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

knutseldoos knutselbox knutselen

Voorjaars Knutselbox

Heerlijk een middagje creatief bezig zijn met de kindjes, mooie knutselwerkjes maken en versieren. Met de Knutselbox hoef  jij je...
pasen met kinderen

Vrolijk Pasen met kinderen

De leukste tips voor een vrolijk Pasen met kinderen gespot in de leukste shops online. Knutsel ideetjes, DIY, vrolijke slingers,...
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...