hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding 2WENTY5IVE

Published on maart 31st, 2018 | by redactie

0

Nieuw tienerkleding merk: 2wenty5ive

We hebben een nieuwe tienerkleding merk gespot: 2wenty5ive! En we laten het jullie meteen zien door een review. Want een tuniek testen met drie meiden in huis is geen probleem. Maar met meiden in drie echt verschillende maten moet je dan wel kiezen… In dit geval heb ik gekozen voor onze oudste dochter. Die zag de afbeelding en vond deze donker blauwe tuniek meteen helemaal leuk.

Ook leuk: tienerkleding voor jongens >>

2wenty5ive

2WENTY5IVE

Nieuw tienerkleding merk

Het ontvangen van de tuniek was al een feestje want onze beginnende puber vindt alles “wow, gaaf, cute, te leuk” etc… De tuniek oogt lekker stoer door de donkere kraaltjes op de borstzakken en het gevlochten, leren riempje. De pasvorm is goed. Hij sluit mooi aan en zit ook goed rond de armen en oksels. De stof is heel dun en soepel met toch een stoere jeans look. “Hij zit echt heel lekker mam” was dan ook het eerste wat ze riep toen ze hem aantrok. Waarna ze naar de grote spiegel rende om zichzelf te bekijken en riep: “oh wow, die zit echt heel mooi mam”.

Wat mijn dochter betreft dus een super tuniek. Zelf vind ik hem wat aan de korte kant maar mijn dochter vindt dat ik erg overdrijf en dat het juist heel ‘pittig’ staat. Nu de hoge temperaturen nog even op zich laten wachten, maar ze haar nieuwe tuniek natuurlijk wel meteen aan wil, is hij goed te combineren met een legging, tregging of strakke broek en een vestje of stoer jasje.

En straks wanneer de temperatuur het wel toe laat de lekkere luchtige tuniek van 2wenty5ive zo aan met een stoere gymp of enkellaarsje. Laat de zomer maar komen!!

2wenty5ive heeft een mooi model tuniek ontworpen die met veel te combineren is en daardoor bij veel verschillende meiden past.

Ben jij benieuwd naar de rest van de collectie? Kijk op onze tienerkleding pagina van Girlslabel.

Meer meisjeskleding inspiratie >>

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑