hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesmode Zomer 2019 zomerschoenen voor meisjes, meisjesschoenen, kinderschoenen zomer 2018

Published on mei 15th, 2018 | by Colinda

2

De leukste zomerschoenen voor meisjes

Girls love Shoes…daar doe je niets aan, dat snappen wij volkomen. Wij weten zeker dat jullie, bij het zien van de collectie van deze geweldige zomerschoenen voor meisjes, jullie je vingers zullen aflikken! De leukste meisjesschoenen hebben wij gespot in alle kleuren van de regenboog, met de mooiste prints en in allerlei geweldige uitvoeringen. Onze meiden gaan dansend de zomer tegemoet op deze hippe meidensneakers en de leukste sandaaltjes.

Bekijk bijpassende meisjes outfits >>

Lees meer meisjesmode blogs >>

De leukste zomerschoenen voor meisjes

zomerschoenen voor meisjes, meisjesschoenen, kinderschoenen zomer 2018

Shop hier

Zomerschoenen

In de zomer dragen de meisjes en wij graag slippers en sandalen. Van die lekkere luchtige zomerschoenen. Ook een paar witte sneakers mogen niet ontbreken in de zomer garderobe van onze meiden. Die passen bijna bij iedere outfit.

Goede kinderschoenen

Maar die leuke sneakers, hippe sandaaltjes en kekke laarzen, zijn dat eigenlijk wel goede schoenen voor de voeten van onze kleintjes? Het advies van specialisten is toch echt: zorg voor een goede kinderschoen wanneer je kleintje begint met lopen. Heel belangrijk, zorg dat het voetje zich goed kan ontwikkelen ook tijdens het lopen. Wanneer de voeten zich al goed ontwikkeld hebben kun je gerust een modieus schoentje uitzoeken, naast een goede kinderschoen natuurlijk.

Favoriete meisjesschoenen

Meiden kiezen vandaag de dag hun eigen schoenen uit (met een beetje hulp van mama natuurlijk), maar we willen natuurlijk wel dat ze goede kinderschoenen dragen aan hun jonge voetjes. Kiest je dochter altijd schoenen uit die jij net niet leuk vindt voor haar? Tip: maak zelf een top 5 van de leukste schoenen voor meisjes en laatje dochter hieruit haar favorieten kiezen. We begrijpen natuurlijk ook, dat meisjes meerdere schoenen nodig hebben wij alle kleding setjes die ze in de kast hebben hangen.

Tags: , , , , , , ,
Back to Top ↑