Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding

Published on augustus 25th, 2015 | by redactie

0

It’s Party Time!!!

Hip, Hip Hooray!!! Let´s Celebrate! Het is tijd voor een feestje. Z8 bestaat dit jaar 10 jaar en dat mag gevierd worden! Het thema van de Z8 wintercollectie 2015 – 2016 heet daarom ook; “It´s Party Time”. Ze pakken uit met lekkers, ballonnen, confetti en nog veel meer. De stoere basiskleuren die Z8 gebruikt voor de wintercollectie worden gecombineerd met frisse tinten geaccentueerd met een vleugje neon. Dit feestje mag je absoluut niet missen!!!

Nieuwe collectie Z8 winter 2015 – 2016

Bij de meisjes collectie wordt de sportieve, stoere stijl doorgezet van afgelopen zomer. De kleur navy vormt de basis en wordt gecombineerd met neon coral, zacht roze, grey melange en esmerald. De items krijgen een meisjes achtige touch door details van kant, fancy tapes en leuke prints. Nieuw zijn de sweaters met pofmouwtjes en all over prints, welke gecombineerd kunnen worden met een tule rokje of een rok met sweatstof. Deze collectie biedt veel jurkjes voor de meisjes. Je ziet ze in stoere varianten, met tule onderkant, met stippen en strepen.

Eyecatchers zijn de items met tone in tone animal print. Je ziet ze terug in joggingbroek, jurkjes en tops. Deze winter zijn er twee winterjassen verkrijgbaar voor de meisjes: jas Brecht in neon coral met navy all over print en jas Elske in navy met fake leathers sleeves. Maak je outfit compleet met de bijpassende leggings en kniekousen en heerlijk zacht gebreide sjaals en mutsen. Kortom Z8 heeft het allemaal!

Bekijk en shop de geweldige “It´s Party Time” wintercollectie van Z8 bij:

Schweigmann

z8 kinderkleding, z8 winter 2015-2016, girls, fashion, winterkleding, girlslabel, kinderkleding

z8, fashion, girls, winter, girlslabel

z8 winter 2015-2016, z8 kinderkleding, z8 nieuwe collectie, girlslabel

z8-girls-fashion-wintercollectie, girlslabel

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑