hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby wooki, speelgoed, baby speelgoed, online testen, test jezelf online

Published on februari 3rd, 2015 | by Colinda

0

Leuke spellen voor binnen en buiten!

In de winter is het heerlijk om samen met uw kleintje lekker binnen te spelen en als het weer langzaam wat beter wordt, wordt het spelen buiten weer vaker gedaan. Er is ontzettend veel speelgoed op de markt en dat is maar goed ook, want niet ieder kind vindt hetzelfde speelgoed leuk.

Bordspellen
Het is leuk om samen met uw kindje aan tafel een leuk spel te spelen of een puzzel te maken. Dit is leerzaam voor het kind en u bouwt ondertussen een nog betere band met uw kindje op. Bordspellen zijn er voor alle leeftijden. Je hebt spellen voor kinderen vanaf 0 jaar tot aan volwassenen toe. Voor kinderen van 0 tot 2 jaar zijn spellen van bijvoorbeeld Dora en Nijntje erg in trek. Als ze ouder worden, krijg je spellen als Kolonisten van Catan, Monopoly en bijvoorbeeld Rummikub. Er zijn duizenden verschillende spellen op de markt dus vaak is het lastig om een leuk bordspel te kopen.

Ander speelgoed voor binnen
Naast bordspellen is er nog veel meer speelgoed verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan houten speelgoed of babyspeelgoed. Ook Little People is zeer populair en kunnen kinderen urenlang mee zoet zijn. Als ze wat ouder zijn ligt Playmobil of Barbie weer goed in de markt. Een tip is om niet direct veel van iets te kopen, maar eerst eens kijken of uw kindje het type speelgoed wel leuk vindt.

Speelgoed voor buiten
Ook voor buiten is er volop speelgoed te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een zandbak, een leuk springtouw of een step of fietsje. Heb je een wat grotere tuin, dan zou je zelfs een zwembed kunnen overwegen. Zwembaden zijn er in allen soorten en maten, voor alleen kleine kinderen tot gezinszwembaden. Een zwembad kopen is dus een lastige opgave, maar wel iets waar je kindje veel plezier aan beleeft! Daarbij gaat een zwembad ook erg lang mee en als u een wat groter model koopt kun je er zelf ook heerlijk van genieten. Ander leuk speelgoed is een trampoline! Ook deze is erg duurzaam en gaat vaak lang mee. Dus ook voor buiten is er keuze genoeg!

Zoveel keuze, wat moet ik kopen?
Door de hoeveelheid keuze wordt het vaak weer onoverzichtelijk wat je nu precies moet kopen. Wellicht is het verstandig om eens een kijkje te nemen op Wooki.nl. Via deze website kun je testen doen voor bijvoorbeeld een bordspel, zwembad, trampoline of zelfs luiers, zodat je eenvoudig het juiste product kunt kopen dat bij je kleintje past. De testen zijn eenvoudig te maken en je krijgt direct een top 5 te zien van de producten die het beste bij je passen.

wooki, test jezelf, online testen
Comments are closed.

Back to Top ↑