Le Chic de friemel!

1 februari 2019

Veerle is in de wolken, ze mag een jurkje reviewen van een van haar lievelingsmerken! Van Le Chic krijgt ze dit fantastische setje, een witte communiejurk en een spijkerjasje. Al bij het uitpakken staat ze te springen! Ze kan niet wachten om tot ze het aan mag trekken!

Wat zijn de kindermode trends deze zomer? >>
witte communiejurk, communiejurk, spijkerjasje le chic, zomerjurk le chic, le chic jurk, le chic zomercollectie

Witte communiejurk van Le Chic

Uit de doos komt een ivoorkleurig kanten jurkje met bloemen en een spijkerjasje. Om ieder bloempje op de jurk zit een dun gouden randje wat een heel luxe effect geeft. De boord is van goudkleurig elastiek. Het gehele jurkje heeft prachtige details met bloemen, blaadjes en een gouden hartje op de borst. Het is gevoerd met zacht katoen aan de binnenkant, heeft een ritsje aan de zijkant om gemakkelijk aan en uit te trekken en een knoopje in de nek.

Wat heel leuk is, is dat er een losse strik bij zit met een speldje eraan, zo kun je hem opspelden waar je wilt. Wij hebben hem op het gouden boordje gedaan maar hij staat ook heel leuk bovenaan het jurkje.

Feestelijke jurk voor kleine prinsesjes

Deze witte communiejurk straalt luxe uit, het is uitermate geschikt voor een bruiloftsfeest, een communie of een ander feest. Dit jurkje maakt van ieder meisje een ware prinses!

Om het wat stoerder te maken hebben we het gecombineerd met een spijkerjasje. Het bleach effect jasje heeft zilveren parelknoopjes en een all-over print van kleine strikjes. Het spijkerjasje heeft aan de onderkant een prachtig uitstaand froezel boordje waardoor het toch ook een girly uitstraling krijgt. Stoer en girly tegelijk, wat een heerlijke combinatie!

witte communiejurk, communiejurk, spijkerjasje le chic, zomerjurk le chic, le chic jurk, le chic zomercollectie

Nu Veerle het setje aan heeft moeten er natuurlijk foto’s gemaakt worden. Buiten kan dat nog niet, het is echt te koud. Jammer, volgens Veerle. En eigenlijk vind ze dat het best wel kan. Na de foto’s mag ze naar de buurvrouw en buurmeisje Yenthe om haar mooie kleding te laten zien. Als een volleerd ballerina draait en draait ze in het rond. Stiekem smelt ik van binnen, heerlijk om mijn meisje zo gelukkig te zien met haar chique Le Chic set!!

Bekijk ook deze nette jongenskleding >>

Le Chic is niet alleen een mooi, maar ook een goed merk

Weer thuisgekomen neem ik een kijkje op de website. Le Chic is een merk voor kleine prinsesjes. Ze vinden dat ieder meisje zich een prinses zou mogen voelen en maken kleding die daar perfect bij past met schitterende details zoals pareltjes, strikjes en roezeltjes. Maar wat ook zeker belangrijk is, is hoe het gemaakt wordt, Le Chic werkt samen met (ook kleinere) fabrieken die de kleding veelal duurzaam maken. Er wordt ook gelet op de werkomstandigheden van de mensen die de kleding maken, soms ook in kleine fabrieken die geen certificering kunnen betalen. En dat is natuurlijk hartstikke goed! Sommige jurkjes, net als deze, zijn ook heel leuk als communie jurk, of voor een bruidsmeisje, ofzo.

Wij zijn fan van dit prachtige merk, en zijn het met ze eens dat ieder meisje een prinses is!

Veerle is 113 lang en draagt maat 116. Dit is prima en kan ze zeker nog de hele zomer dragen.

witte communiejurk, communiejurk, spijkerjasje le chic, zomerjurk le chic, le chic jurk, le chic zomercollectie
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...