Prachtige zomeroutfit van Le Chic

7 maart 2019

Persoonlijk vind ik Le Chic altijd zo mooi… De mama’s en papa’s van echte meisjes – meisjes mogen dit merk gewoon niet missen! Le Chic staat voor chique! Volgens de eigenaar van Le Chic is elk meisje een prinses. Zij zien de prinsessen overal. Le Chic zomer 2019 heeft de kleding verdeelt in verschillende categorieën. Feestelijk, de rokjes, iets voor naar school, een denim look, een topje of een jurk.

Er valt nog meer te winnen. Check al onze winacties >>

le chic review, le chic denim shorts, denim shorts meisje

Le Chic zomer 2019

Noortje heeft een prachtige roze top van Le Chic zomer 2019 ontvangen. Mama is er helemaal weg van, Noortje gelukkig ook. Het is een stijlvolle voile top, aan de voorkant effen, met mooie diamantjes langs de halslijn en ruches over de schouders. De achterkant van de top bevat een knoopje, maar wat deze top extra speciaal maakt: de verticale plissé-vouwen met de horizontale strepen aan de gehele achterkant.

le chic top, le chic meisje, le chic zomer shirtNoortje en haar nieuwe zomeroutfit

Deze zacht roze top van Le Chic zomer 2019 mochten wij combineren met een korte spijkerbroek. 1 ding viel mij op, niet aan de kleding, maar aan Noortje, ze vindt het helemaal fantastisch! Noortje is een jurken meisje…. Maar in deze set straalt ze en ze is er helemaal blij mee.

De spijkerbroek van Le Chic zomer 2019 heeft een mooie wassing en is voorzien van allemaal kleine hartjes. De onderkant van de broek bevat rafeltjes. De broek bevat aan de binnenkant een verstelbare, elastieken tailleband, zodat de broek in de gewenste breedte te verstellen is. Ideaal, want zo past vrijwel elk meisje deze mooi broek.

Le Chic geeft aan in elk meisje een prinses te zien, nou Le Chic, deze prinses straalt in jullie kleding! De maat is perfect. Noortje is 1.24cm lang. Ze draagt van zowel de broek als de top maat 140. Le Chic hanteert een dubbele maat. Maat 140 is gelijk aan 134/140. De broek heb ik voor Noortje op zijn strakst gezet en sluit perfect aan bij mijn smalle meisje. Dus voorlopig kan deze Le Chic zomer shorts nog dragen.

le chic winactie, le chic zomer, denim look le chic, denim look meisje, denim rok

Super leuke look voor de meiden

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...