hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips Westergasjes Woensdag

Published on augustus 28th, 2019 | by redactie

0

 Kinderen zijn de koning op de Westergasjes Woensdag! 

Wees welkom op de Westergasjes Woensdag; de dag dat er altijd wat te doen is op de Westergas. For the Little AND Not-So-Little ones. Met het park binnen handbereik is de Westergas met haar historische panden de perfecte plek voor een middag vol avontuur en plezier! Zoals: De CLUB, pannenkoeken feest bij De Bakkerswinkel, Bar | Kantoor Junior, een speciaal Westergasjes ijsje, Petit Pacific en de nieuwste kinderfilms in Het Ketelhuis. Westergasjes is er voor alle kindjes tussen de 4 en 10 jaar terwijl papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verzorgers achter over mogen leunen op het terras.

Westergasjes Woensdag

De Westergasjes Woensdag bestaat uit een wisselend programma voor alle kinderen van 4 tot 10 jaar. Zo organiseert de Westergas een eigen, not your ordinary, kids club, genaamd De CLUB waarbij elke maand een ander thema centraal staat. September is de maand van de expressie, oktober de maand van de vervoering, gevolgd door een maand van licht en december staat als vanzelfsprekend volledig in het teken van feest! De activiteiten van De CLUB zullen elke week verschillen waarbij telkens wordt samengewerkt met verschillende Amsterdamse kunstenaars, dans- en theater gezelschappen om zo een spannend en educatief programma te organiseren. Bovendien wordt aansluiting gezocht bij de grotere evenementen je op de Westergas plaatsvinden als UNSEEN, Cinekid en Christies.

De CLUB in september

Gestart wordt met een workshop in samenwerking met Vicky Mirrage. Leer hoe je jezelf kan transformeren van de allerbeste in het vak! Dragqueens geven een workshop grimeren, stileren en flaneren. De week erna wordt de Wester Wijnfabriek omgetoverd tot de Boevenclub met Ben de Boef. Ben neemt de kids al tekenend mee in de spannende wereld van tattoo’s. De week erna wordt er mode gemaakt met Niki Milioni. Tijdens UNSEEN organiseert de Club een tour in samenwerking met Bastiaan Bosma en Mick Johan. Samen met Bas en Nick gaan de kids leren kijken naar kunst. De maand wordt afgesloten met een schilder en dans workshop gegeven door Merijn Kavelaars. Merijn leert je de kunst van de vrije expressie; schoenen uit, muziek aan, pak je kwast en begin maar met spetteren!

Verder op de Westergas

Naast de kids club van de Westergas organiseren ook de vaste ondernemers (gratis) activiteiten voor de kleintjes. Bij de Bakkerswinkel is het elke woensdag pannenkoekenfeest, all day long. De Pacific wordt omgedoopt tot Petit Pacific en biedt elke woensdag een speciaal menuutje aan; voor de kleine én grote mensen. Ook heeft IJscuypje een uniek Westergasjes ijsje ontworpen, die wil je proeven!

In ‘The Library Room’ van Bar Kantoor wordt elke woensdagmiddag Bar Kantoor Junior georganiseerd; creatieve workshops voor kids vanaf 5 jaar, onder begeleiding van Tante Lien. En last but not least het Ketelhuis waar elke woensdag de kindjes en ouders direct na school terecht kunnen voor een Westergasjes lunch, waar de kleurtafels klaar staan en waar de nieuwste kinderfilms te zien zijn.

Algemene info

Westergasjes woensdag is elke woensdagmiddag.

Leeftijd tussen de 4 en 10 jaar

De CLUB organiseert twee workshops per dag
De 1e start om 13.30u tot 15.00u
De 2e start om 15.30u tot 17.00u

Kaartje kost €15,- maar je kan ook een strippenkaart kopen voor €50,- voor vier workshops

Naast de artiesten waar mee mee gewerkt wordt is er professionele begeleiding aanwezig. De kindjes worden ontvangen met limonade en iets lekkers.

Programma is met heel veel liefde en passie in elkaar gezet. Wees welkom op de Westergasjes Woensdag!

Meer leuke uittips met kinderen >> 
Comments are closed.

Back to Top ↑