hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen redrag sneakers, meisjessneakers, we love sneakers

Published on juni 22nd, 2016 | by Marjolijn

0

We love Sneakers!

Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de kids zijn sneakers helemaal hip en hot. Red-Rag snapt dat. De zomercollectie bevat naast sandalen vooral ook veel, heel veel, sneakers. In allerlei kleuren, hoog of laag, met dierenprint, bloemen, metallic en wat vooral opvallend is: de Dots are back! Nou, daar hoefden we niet lang over na te denken. Schotel mijn meisje een paar roze met witte stippen sneakers met goudenglitterveters voor en we zijn om.

Mijn bijna 5-jarige diva draagt deze sneakers sindsdien elke dag. Dat is opvallend, want meestal moet ze echt nog wel wennen aan de pasvorm van nieuwe schoenen. Met deze sneakers is dat geen enkel punt. Met oog voor de mode worden de veters langszij gestopt en klimt, klautert, rent (en valt) ze er op los. Met aan de voorkant, bij de neus, een strook licht leer, kan de sneaker goed tegen een stootje. De hiel van de schoen is gehuld in wit lak, maar ook daar wordt het materiaal beschermd door een subtiel stootrandje. Zo lopen de sneakers het minst risico op beschadiging tijdens het spelen. Fijn, want dat voorkomt snelle slijtage want kinderen letten daar (en terecht!) nu eenmaal niet op tijdens hun spel.

Ideaal is het feit dat een sneaker zowat overal onder past. Of het nu een (korte) broek, bermuda, rok of jurk is. Het staat zo wijs!

Kortom: een niet alleen heel hippe, maar ook een kwalitatief goed en stevige sneaker!
Ik wil ze ook….

redrag sneakers, meisjessneakers, we love sneakers
Comments are closed.

Back to Top ↑