hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on augustus 8th, 2014 | by redactie

1

Way Back Home!!!

“Ahhhh jammerrrr” hoor ik de kinderen roepen als ik zeg dat we morgen weer terug richting huis rijden en een “Yeahhhhhhh” als ik zeg dat we nog een nachtje in een hotel vertoeven. De vakantie zit er helaas weer bijna op. Wat hebben zij en ook wij genoten! Mooi zonnig weer met af en toe een wolkje en buitje weliswaar maar dat mag de pret niet drukken. We zijn er lekker samen uit, mooie omgeving, ander land, andere taal! Dat is Vakantie!

Waarom moet “genieten” ook tegelijkertijd betekenen dat de tijd zo snel gaat? Altijd zo jammer! Maar dat betekent anderzijds natuurlijk ook dat het geweldig was en dat we een mooie “vakantie herinnering” rijker zijn.

Tja…al die uitgepakte zomerse jurkjes, waterspeeltjes, slippertjes en alles wat er mee moest (en niet gebruikt is) moet weer allemaal ingepakt worden. Het mindere werk maar met behulp van manlief en kinderen (die alles met dezelfde gang weer uitpakken) een fluitje van een cent! Koffers dicht, alles in de auto laden en gaan!!! Oepsie…mijn broek en schoenen die ik nog graag aan wilde tijdens de lange autorit en overnachting zitten in de dichte koffer en ook nog eens in de dichte dakkoffer! Schat…?

Speelgoed van de kinderen binnen handbereik, dvd-speler gereed, wat lekkers te kauwen en moeders met een boek op schoot…we kunnen vertrekken! De reis verloopt zeer relaxed! Het is net of John Legend bij ons op de achterbank zit en zijn fantastische nummer ” All Of Me” voor ons zingt. Ik kijk de auto rond van m’n grote lieverd naar mijn kleine lieverdjes. Het is, buiten het nummer om, zo stil in de auto dat het echt een geluk-geniet-moment betreft!

Onderweg komen we nog een paard in aanhangwagen tegen, waarvan Robine helemaal onder de indruk is en de rest van de reis alleen nog maar de Penny wil lezen. Ook signaleren we een Health&Beauty collega van mij in Duitsland en Waldemar Torenstra met Sophie Hilbrand bij de desbetreffende broodjes corner langs de Duitse snelweg inclusief de aan hun been hangende kinderen die ook hun reis verder willen vervolgen. (Overigens heerlijk om te zien dat het er bij BN’ers net zo aan toegaat). Om de gehele sfeer compleet te maken komt er ook nog “Best Day Of My Life” uit de radio galmen van “Bryan Adams, Summer of 96.”

Niet alleen een mooie “vakantie” maar ook een hele leuke bijzondere “reis” herinnering rijker!!!
One Response to Way Back Home!!!

  1. Pingback: Taboe doorbrekende Mini-Me's l Blog Girlslabel opvoeden en meer ...

Back to Top ↑