Wat koop je dit jaar voor Moederdag?

16 april 2024

Het is nooit te vroeg om aan Moederdag te denken. Het is namelijk hét moment waarop je je allerliefste mama kan verwennen door haar letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten. Hoewel een bloemetje altijd leuk is om te krijgen, zijn er nog tal van andere leuke cadeautjes om je mama mee te plezieren. Op zoek naar inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Oorbellen 

Welke vrouw is er nu niet blij met een paar prachtige oorbellen? Voor elk budget vind je ongetwijfeld iets dat volledig bij jouw mama past. Hoewel oorbellen meestal klein zijn, maakt dat ze niet minder belangrijk. Integendeel: van fijne gouden ringetjes tot zilveren hangertjes en grote felgekleurde oorbellen, ze drukken allemaal op hun manier een stempel op je outfit. Denk even na over de stijl van jouw mama en verras haar zo met een persoonlijk cadeau. 

Armbanden 

Houdt je mama niet zo van oorbellen, heeft ze geen gaatjes in haar oren of puilt haar juwelenkistje uit van de oorbellen? Dan kan je haar ongetwijfeld ook plezieren met andere juwelen zoals armbanden of halskettingen. Wanneer ze die dan zal dragen, zal ze met een glimlach aan jou denken. 

Accessoire 

Heb je al genoeg juweeltjes gegeven voor Moederdag, maar wil je toch graag iets persoonlijk geven dat helemaal bij jouw mama past? Dan zijn er genoeg andere leuke accessoires waarmee je je mama kan plezieren. Denk bijvoorbeeld aan een mooi handtasje, een leuke zonnebril of een prachtige sjaal. Het zijn stuk voor stuk dingen die het dagelijks leven van je mama opfleuren. Ze kan er dus alleen maar blij mee zijn, toch!? 

Workshops

Wil je liever geen fysiek cadeau geven, maar wel een leuke activiteit om samen te beleven? Schenk je mama dan een originele workshop. Samen pottenbakken, juwelen maken of bloemschikken: het is populairder dan ooit. Wees er dan ook vroeg bij als je zoiets aan je mama wil geven. Het is doorgaans niet goedkoop, maar naast een goede portie quality time hou je er ook een leuke creatie aan over. Niet twijfelen dus! 

Relax

Mama’s hebben het vaak heel druk. Naast hun fulltime job als mama, maken ze graag carrière, willen ze nog sporten en hun sociaal leven onderhouden. Verschillende balletjes om in de lucht te houden dus. Met een cadeaubon voor de wellness geef je je mama eigenlijk een dagje me-time cadeau! Het ideale moment om even tot rust te komen in de rush van het dagelijks leven.  

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

De leukste moeder-dochter trip: Shoppen in Düsseldorf

Niets is leuker dan quality time doorbrengen met je dochter tijdens een gezellig shopweekend. En waar kan dat beter dan...
image-1

Hoe krijg je weer meer energie en levenslust?

Zit je de laatste tijd wat lager in je energie? Dat kan natuurlijk allerlei redenen hebben. Misschien weet je de...
1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...