hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on februari 24th, 2014 | by redactie

0

Drie voorjaarstrends voor kleine meisjes!

Nog een klein maandje en dan is het zover: de lente breekt aan! Hoe heerlijk is het dat het ‘s avonds al langer licht is, dat de vogels ’s ochtends fluiten en dat de lente- en zomercollecties weer in de winkels hangen?

Misschien nog snel een paar kortingen op kleertjes scoren in de wintersale, maar dan is het tijd om vooruit te kijken en ons eens te verdiepen in de leuke, frisse voorjaarscollecties. Want 2014 brengt een aantal hele leuke trends voor meisjes: lees hier de drie voorjaarstrends waar wij van smelten!

——Voorjaarstrends

Flower Power

Bloemen doen het altijd goed, zowel in het echt als in een printje op een jurkje of shirt. Vandaar dat ook dit seizoen weer in het teken staat van de bloementrend. Zo heeft Molo een aantal hele mooie items, zoals een topje en jurkje met bloementrends waarin de kleur roze overheerst.

Denim dame

Denim, jeans, spijker…hoe je het ook noemt, we zien het voor meisjes in heel veel collecties terugkomen. Niet alleen het standaard blauwe denim (wat trouwens altijd goed is), maar ook in verschillende kleuren of in stukken als giletjes of jurkjes.

Prachtig Pastel

Lieve, zoete, zachte kleurtjes als vanillegeel, suikerspinroze en lavendelblauw zijn ruim vertegenwoordig bij verschillende kledingmerken. Combineer verschillende pasteltinten met elkaar, of maak juist een mooi contrast door een stoer spijkergiletje met een mintgroen jurkje te combineren.

Welke voorjaarstrend vind jij het leukst voor jouw dochter?

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑