hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby

Published on november 3rd, 2014 | by redactie

0

Koorts!

Wanneer je kindje koorts heeft kan het van levensbelang zijn om de temperatuur van je kindje goed in de gaten te houden. Wist je dat het soms nodig is om koorts om de twee uur te controleren? Dat is zeker niet fijn en helemaal niet wanneer je kind net lekker ligt te slapen. De nieuwe No touch en voorhoofdthermometer van Braun is de oplossing. Het is de enige thermometer die een combinatie van werking met en zonder aanraking biedt. Bij de No touch-methode breng je de thermometer voor het voorhoofd van het kind. Een sensor helpt je hierbij om de thermometer op de juiste afstand van maximaal 5 centimeter te houden. Wanneer je kind wakker is of wanneer je de temperatuur bij jezelf wilt nemen dan breng je eenvoudig de thermometer op het voorhoofd aan, de Touch-methode.

Vroeger had je nog wel eens een thermometer die een waarde aangaf en een minuut later zat er zo een paar graden verschil tussen de uitslag. Dus hoe betrouwbaar is deze thermometer? Deze thermometer van Braun beschikt over een ultragevoelige sensor die de infraroodenergie die door de huid uitgestraald wordt precies meet. De sensor ontvangt tweemaal zoveel uitgestraalde warmte op als een andere voorhoofdthermometer. Deze opgevangen energie wordt vervolgens omgezet in een zeer nauwkeurige temperatuurmeting, keer op keer! De handige display met kleurcodes helpt je direct de temperatuur zichtbaar te maken. Groen is een normale temperatuur, geel geeft een verhoogde temperatuur aan en rood wijst op een hoge temperatuur of koorts. Ideaal en fijn overzichtelijk en een uitkomst voor ouders en kinderen!

Banner-728x90
Comments are closed.

Back to Top ↑