hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs vlekkenmonsters

Published on november 10th, 2019 | by Daniëlle

0

Vlekkenmonsters

Herkennen jullie dat? Kids ‘s morgens leuk aangekleed met hun stoere en mooie kleren. Komen ze thuis uit school…. De een zit onder de verf (Yenthe had laatst de maan geverfd op school. In plaats van op het blaadje stond de maan op haar jurk volgens mij 🙈). En de ander onder stift.

Vlekkenmonsters

En het blijft niet bij zo af en toe hier.. nee de laatste tijd is het werkelijk waar iedere dag raak. Echt niet te doen! Kleding vol etensvlekken (serieus mijn kids zijn bijna 9 en 6 hè, dat kan toch niet meer dan… toch!?) Kleding vol verf, stift en oh ja LIJM niet te vergeten. Maar ook modder en gras zijn heel vaak aanwezig.

vlekkenmonsters, hoe krijg ik verf vlekken uit kleding Ja, en dan kom ik zelf natuurlijk om de hoek kijken. Ik ben echt vreselijk wat betreft vlekken verwijderen. Google is mijn beste vriend op die momenten en de oude huis, tuin en keuken tips redden me vaak nog. Maar regelmatig krijg ik die vervelende vlekken er dus niet uit. Helemaal als er vlekken inzitten waarvan ik niet weet wat het is, maar ook als de kids me zelf als een aardappel aankijken en het niet weten. Dan spoel ik het maar uit van te voren, dasty van de Wibra erop en dan heel hard duimen dat het er nog uit gaat.

Echt een lekkere zeur moeder!

Maar verdorie zeg, wat baal ik iedere dag weer opnieuw als ze weer met een vieze vlek thuis komen. Of weer met kapotte legging.

Ik ben echt zo’n lekkere zeur moeder dan hoor haha. Ben ontzettend zuinig op hun kleding. Maar ja dat zien hun anders (logisch ook, het zijn kinderen en ze moeten ook echt gewoon lekker spelen en dat mogen ze ook zeker van mij)!

vlekken in kledingAh, zegt mijn man altijd, dan moet je niet zo’n dure kleren kopen. Maar ik voel me ook zo bij budget kleding hoor. Dat gat in die net nieuwe Wibra legging waarvan ik weet dat ze er niet meer zijn, daar baal ik net zo van. Of dat leuke Zeeman rokje vol moddervlekken wat ik niet meer schoon krijg.

Tips om vlekken te verwijderen

Dus nu als we gaan eten hier thuis is het, kids doe jullie truien maar even uit. Dan maar geen risico’s nemen. En dat ligt niet aan mijn lieverds hoor. Ik ben gewoon te slecht in het vlekken verwijderen.

Dus klinkt dit nu allemaal mega herkenbaar, maar ben jij wel het vlekkenwonder? Krijg jij alle vlekken uit de kleding van jouw kleine vlekkenmonsters? Kom maar op met al die tips, want ik heb ze zo ontzettend hard nodig! Oh en mijn kids ook, dan zijn ze af van mijn gezeur 😜

En verder blijven ze hier gewoon lekker spelen hoor! Ook al worden ze er misschien vies van.
Comments are closed.

Back to Top ↑