hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on april 30th, 2014 | by Colinda

0

Violetta

Violetta is meest populaire Disney TV serie van dit moment. Voor degene die het eerste seizoen gemist hebben; het gaat over een tienermeisje Violetta die met haar vader alleen naar Madrid verhuist. Hij voedt haar alleen op, vrijwel afgesloten van andere kinderen van haar leeftijd. Herman weet dat Violetta een erg getalenteerde muzikante is en moedigt haar aan om op pianoles te gaan, maar hij wil niet dat ze zingt of acteert. Alles verandert op het moment dat ze terugkeren naar Buenos Aires, de stad waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Violetta begint daar met pianolessen bij ‘Studio 21’, een prestigieuze muziekschool.

Violetta wordt smoorverliefd op Tomas (of vindt ze Leon eigenlijk leuker?), ze ergert zich dood aan de nieuwe vriendin van haar vader en maakt heel veel nieuwe vrienden op de geweldige dans- en muziekschool waar ze stiekem naar toe gaat. Hoe zou haar vader reageren als hij daar achter komt… Violetta is een tienermeisje die zich er niet van bewust is dat ze ontzettend goed kan zingen. Ze heeft dit talent geërfd van haar moeder, een beroemde zangeres die omkwam bij een tragisch ongeval toen Violetta nog heel klein was. Herman, haar vader, is een extreem succesvolle man die dol is op zijn dochter, maar tegelijkertijd ook erg streng en overbezorgd is. In zijn radeloze verdriet besluit hij om het verleden en het lot van haar moeder voor Violetta te verzwijgen, bang als hij is dat ze in haar voetsporen zal treden.

Een meeslepende serie met heel veel herkenbare gebeurtenissen en emoties waar tienermeisjes dol op zijn. Volg de nieuwe avonturen van Violetta iedere werkdag om 18.45 uur op Disney Channel!

Disney serie Violetta
Comments are closed.

Back to Top ↑