Violetta En Vivo

22 oktober 2014

De tweede internationale concerttour Disney’s Violetta Live met de originele cast van de Disney Channel hitserie Violetta is nu al wereldwijd een succes en doet voor het eerst ook Nederland in 2015 aanMartina Stoessel, die in de serie de rol van hoofdpersonage Violetta speelt, wordt samen met de rest van de cast op het podium vergezeld door een team van dansers en een swingende live band. Tijdens het concert brengen zij alle favoriete nummers uit seizoen 1 en 2 van de hitserie ten gehore. Met een oogverblindend decor en lichtshow, strakke choreografieën en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een onvergetelijke concertervaring voor alle Violetta fans. Meer informatie over Violetta Live is te vinden op www.disney.nl/ViolettaLive.

In september 2013 werd het eerste concert van de tour ‘Violetta En Vivo’, geopend in Asunción, Paraguay, waarna zij verder reisde naar Europa met 62 optredens in 15 steden in Spanje, Italië en Frankrijk. In totaal heeft de tour bijna één miljoen tickets verkocht met meer dan 200 shows in 12 landen. Nu het filmen voor het derde TV seizoen is begonnen, kan Violetta met recht een hitserie genoemd worden. Het brengt sensatie in elk land waar het wordt gelanceerd. Kijkers zijn in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van Violetta. Dit allemaal terwijl zij met muziek en dans de uitdagingen aangaat die het leven van een getalenteerde tiener met zich meebrengt. De  cd/dvd Violetta En Vivo is oa hier te koop >>>

—————————–Violetta dvd

Ben jij ook grote fan van Violetta? Wij mogen een cd/dvd van ‘Violette En Vivo’ verloten onder onze bezoekers. Laat weten waarom jij Violetta fan bent (of je dochter 😉 ) en wellicht staan jij en je dochter binnenkort samen te swingen op deze vrolijke muziek. Vul onderstaand formulier in. Op vrijdag 31 oktober maken wij de naam van de gelukkige winnaar bekent hier op Girlslabel. Good luck!

De winnaar is geworden: Elke Withagen. Van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan sturen wij jou deze te gekke cd + DVD zo snel mogelijk tegemoet. Kunnen jullie lekker meezingen met de swingende liedjes!

Violetta feest

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found