hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on februari 9th, 2014 | by redactie

0

Vintage, retro en appeltjes

Zoals al in eerdere blogs beschreven ben ik erg fan van een retro stijl. Dat mag in een nieuw jasje zijn, maar ook vintage vind ik erg leuk. Zo heeft mijn moeder nog een super leuk spijkerjurkje van mij bewaard, ook nog wel meer dingetjes, maar het jurkje is wel mijn favoriet. Dat is dus nu onderhand wel vintage hihi. Maar als ik het Jippe aantrek met een leuk maillotje en rompertje en vestje, dan ziet het jurkje eruit alsof het van nu is. Een beetje hip retro. Dat jurkje heb ik zelf op een foto aan toen ik zes maanden was. Jippe paste het al een beetje met 4,5 maand. Toen heb ik geprobeerd om dezelfde ‘look and feel’ van 37 jaar terug te vangen in een foto. Daar ben ik zelf helemaal blij mee.

Waar ik ook blij mee ben, dat zijn de leuke webshops die er voor baby’s en jonge kinderen te vinden zijn. Ik dacht altijd voordat Jippe was geboren, dat alles van de Hema en H&M wel prima was, maar stiekem merk ik dat ik het soms net iets aparter wil. Deze twee winkels en ook andere warenhuizen leveren prima babykleding, maar ik merkte op het kinderdagverblijf dat er veel kindjes met dezelfde kleding lopen. Dat is helemaal niet erg, want die kinderen merken er niets van, maar zelf vind ik het toch wel leuk als Jippe net iets anders aan heeft. Al sinds haar geboorte zijn de appeltjes toch wel een thema. Het behang op Jippe’s slaapkamer en het geboortekaartje waren de ‘ aanstichters’ en ik merk dat zodra ik iets met appeltjes zie, ik dat wil hebben.

Zo heb ik een appeltjes luiertas, een tafelkleed, afplaktape, maar ook rompertjes, hydrofiele luiers en jurkjes met appeltjes. Wat was ik daarom ook blij toen ik via Girlslabel een berichtje op Twitter voorbij zag komen van de webshop Kleine Koning: ‘ De kleding van Kleine Koning heeft een vintage uitstraling en zijn stuk voor stuk prentjes om naar te kijken’. Ik was natuurlijk nieuwsgierig geworden door het woord vintage en toen ik de website opende werd ik er helemaal blij van. Wat een leuke spulletjes zijn er te vinden. En ik was gelijk verliefd op de babylegs beenwarmers met appeltjes. Die werden al snel in het mandje gegooid, net als een super leuke paarse poncho. Nog geen twee dagen later werd er een pakketje afgeleverd met daarin deze twee items. Heel leuk ingepakt en wat ik nog prettiger vond was het persoonlijke handgeschreven kaartje van de eigenaresse van Kleine Koning. Van mij dus een dikke like en door de persoonlijke noot – en ook de super leuke spulletjes – kom ik zeker nog een keer terug om er iets te bestellen.

Esther

Kleine Koning review Eshter




Comments are closed.

Back to Top ↑