hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Inspiratie van Marloes

Published on februari 11th, 2017 | by redactie

0

PATCH IT UP!

Oh YEAH hier word ik “happy” van. De nieuwe hippe collectie van Vigino vol in beeld! Ik zie een enorme trend waar we niet meer omheen kunnen. Patch it up met; patches!!

“Het doet me echt denken aan de tijd waar we appels op de knieën gestikt kregen omdat er een gat in de broek zat 🙂 Gelukkig is dat veranderd…!” Het zijn nu de stoere patches, grappige woorden zoals peace, Ti-Amo en Perfect zijn op de kledingstukken gestikt maar hippe plaatsjes zoals Lipps en crossed fingers zijn de trend in de Vingino zomercollectie.

Wat ik ook ontzettend stoer vind is dat deze trend veel gecombineerd wordt met Army-green, een sweatpants, een sweater en een vest allemaal in Army green, combineer dat met een stoer shirt of een supergave jeans dan is je coole outfit compleet!

Ik snap dat kinderen deze trend supergaaf vinden. Het is vrolijk, het is cool en ook nog een lollig… Mocht je zelf nu denken, ik vind deze trend echt helemaal niks… dan kun je genoeg andere leuke items shoppen, zoals je normaal van Vingino gewend bent.

Wat vind jij van de PATCH IT UP trend? Laat het me weten met een reactie op deze blog.

Vingino zomer 2017, patch it up, patches trend
Comments are closed.

Back to Top ↑