hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding VINGINO BYDANIE, vingino zomer 2018

Published on april 9th, 2018 | by Colinda

0

Vingino BYDANIE

Fashionista’s opgelet! De nieuwe VINGINO BYDANIE collectie voor zomer 2018 is uit. Begin september 2017 lanceerde styliste Danie Bles in samenwerking met het kinderkledingmerk Vingino een eerste najaarscollectie voor de echte it-girls!

Bekijk meer meisjes zomerkleding >>

Vingino BYDANIE

Deze trendy meisjescollectie is all about mix&match. Echte eye-catchers binnen de collectie zijn blouses met ruffles, veel panterprinted shirts en een bonte kleurenmix, maar wel altijd doordacht en perfect gestyled. Ook accessoires zoals broches en patches, mogen zeker niet ontbreken in deze hippe kledinglijn.

Styliste Danie Bles

Danie Bles (15 september, 1977) is al van kleins af aan opgegroeid met mode. Haar vader Jos Bles was beheerde een mode agentschap en moeder Truce Bles runde jarenlang een mode groothandel runde en ontwierp zelf ook collecties. Geen wonder dat Danie zelf ook in de modewereld terecht kwam. Op haar achttiende haalde ze haar eerste stylingklus binnen voor het modeblad Elite.

Danie Bles is nu personal shopper en stylist van onder andere presentatrices Renate Gerschtanowitz en Chantal Janzen, Sylvie Meis en Leontine Borsato. Danie Bles kun je onder andere ook nog herkennen van televisieprogramma’s zoals RTL Boulevard. Ook heeft ze haar eigen mix and match modeshows.

Bekijk ook jongens zomerkleding >>

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑