Villa Kakelbont

4 september 2013

Villa Kakelbont is een stoere voorstelling vol poppen, liedjes, grappen en blauwe plekken. Over opgroeien, het verlangen gezien te worden, een thuis hebben en de liefde tussen ouders en kind. Een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied.

Lotti springt op een stormachtige zomeravond uit haar slaapkamerraam en laat haar ouders in hun sop gaarkoken. Eigenwijs en vastberaden speurt ze naar een huis waarin ze precies past, als een sleutel in het slot.  Daar heeft ze niemand nodig en is ze gelukkig. Haar avontuurlijke reis voert langs drie zingende motten met een gevaarlijke en briljante circusact, een mysterieuze vrouw met rode vlechten in een oud hotel en twee koekenbakkers met lange vingers. Lotti ontdekt dat ze soms niet ver hoeft te zoeken om thuis te zijn.

JURK-INN, villa kakelbont

Theater Gnaffel

Theater Gnaffel wil de komende jaren een plek bieden aan jonge talentvolle theatermakers en kiest als eerste theatermaker Jeannie Charlene. Jeannie Charlene is een veelzijdige, energieke actrice en theatermaker. Moeiteloos mengt zij poppenspel, muziek, zang en tekst om haar verhaal te kunnen vertellen.  Gestudeerd aan Artez Hogeschool voor de Kunsten en Theateropleiding Selma Susanna (Thopss; kleinkunst), maakt zij voorstellingen over onderwerpen die onderhuids broeien. Eerder werkte Jeannie onder andere samen met de Ulrike Quade Company en het Concertgebouw Amsterdam (educatie). Jeannie speelt dit seizoen in Theater Gnaffel’s ‘Witte en het wilde paard’ en in het Kinderconcert ‘Zwanenmeer’, een coproductie met het Residentieorkest.

Kijk hier voor diverse speeldata.

theater-gnaffel
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...