Vier leuke uitjes met vriendinnen

8 februari 2024

Ben je eindelijk een dagje zonder de kinderen en snak je er naar iets leuks te doen met je groep vriendinnen? Dat drankje op het terras of die borrel bij iemand thuis kennen we inmiddels wel. Dit zijn vier leuke en originele uitjes die ontzettend leuk zijn om met je vriendengroep te doen.

Een workshop

Ga samen iets leren bij een leuke workshop. Een workshop kan naast leerzaam ook ontzettend ludiek zijn. Kookworkshops of banket workshops zijn extra leuk omdat je achteraf je creaties samen op kunt eten. Een creatieve workshop kan ook ontzettend leuk zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een djembe workshop of een schildercursus?

Een escape-room

Escape rooms gaan de komende jaren absoluut niet aan populariteit verliezen en met reden. Ideaal als jij en je vriendinnen van spelletjes houden. Escape rooms zijn overal te vinden dus ga online op zoek naar een thema dat jullie interessant lijkt. Tegenwoordig zijn er steeds meer varianten op de escaperoom. Is het een mooie dag en wil je genieten van het lekkere weer? Een escape-cityspel kan dan een uitkomst zijn. Je hoeft dan niet fysiek uit een ruimte te ontsnappen, maar het heeft wel een beetje dezelfde puzzels.

Een high tea

Boek een high tea bij een gezellig tea- of lunchroom en laat jou en je vriendinnen verwennen met heerlijke hartige en zoete hapjes. Je kunt ook thuis een high tea organiseren. Laat dan iedereen iets meenemen. De meeste high teas bestaan uit drie rondes: een hartige ronde, een zoete ronde en een ronde met kleine snoepjes (zoals bonbons). Zorg dat deze drie rondes vertegenwoordigd zijn en regel natuurlijk heel veel thee! Tegenwoordig zijn er veel varianten op een high tea te vinden zoals een high wine of een kaasproeverij. Ideaal als jullie zin hebben in iets lekkers, maar niet gek zijn op thee.

De natuur in

Trek je rubberlaarzen aan en ga samen de natuur in. Misschien is er bij jullie in de buurt wel een leuk natuurgebied of een mooi bos waar je met een gids een mooie rondleiding kan krijgen. Ontzettend leerzaam en de buitenlucht zal jullie bovendien goed doen. Het kan ook ontzettend leuk zijn om een fietsroute uit te stippelen en met z’n allen een flinke tocht te maken.Sluit jullie dagje banjeren door de natuur af met een etentje of een borrel bij een leuk restaurant in de buurt. Dat hebben jullie dan wel verdiend!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel

De vergeten vijand van je huid? Stress!

Zet je je in voor een ambitieuze carrière, een druk gezinsleven of een zware studie? In de huidige maatschappij is...
144

4 niet te missen items voor je kleine keukenprinses

Een kleine keukenprinses in huis? Dan wil je natuurlijk dat ze alles heeft om haar kookkunsten te kunnen laten zien!...
pexels-reneasmussen-2504952-1

Perfect geknipt haar voor jou

Heb je ooit de wens gehad dat je haar er elke dag perfect uitziet? Nou, je bent niet de enige!...