Vero Moda; Kinderkleding voor meisjes

17 augustus 2022

VERO MODA is welbekend in de wereldwijde fashionscene en nu is het tijd voor een volgende stap, met het ontwerpen van kinderkleding voor meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Met deze lijn breiden zij hun producten uit en gaan ze daarnaast bestaande designs verkopen in kindermaten.

Lees ook: Nieuwe collecties A/W ’22 ’23

Een nieuwe wending in kinderkleding

Met meer dan 30 jaar ervaring in de mode industrie, brengen zij dit jaar hun kennis en vaardigheden samen in VERO MODA GIRL. VERO MODA is enthousiast en gedreven om met VERO MODA GIRL een nieuwe wending te geven aan de wereld van kinderkleding.

De kleding is ontworpen voor meiden tussen 6 en 14 jaar (maat 116-164). Om elk seizoen een passende collectie te hebben, gaan ze zes keer per jaar een collectie uitbrengen. Elke collectie bestaat uit zowel basic als on-trend items, gecombineerd met bestseller items van de dames collectie, ontwerpen in kindermaten.

Bekijk hier de nieuwste tienermeiden wintermode

Deze kinderkleding voor meisjes is vanaf eind Augustus te koop!

VERO MODA heeft een eigentijdse en bewuste mentaliteit – dit is hun drijfveer. Ze staan bekend om het aanbieden van seizoensgebonden en moderne items van goede kwaliteit.

VERO MODA GIRL zal vanaf eind augustus verkocht worden in geselecteerde winkels in Denemarken, België en Nederland. In Nederland zijn dit de winkels in Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen Herestraat en Vismarkt, Leiden en Zoetermeer. Daarnaast zal de collectie online verkocht worden via veromoda.com

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...